BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkS&P 10 bankaya not verdi----

S&P 10 bankaya not verdi

S&P 10 bankaya not verdi
23 Mayıs 2014 - 06:59 www.finansgundem.com

S&P, 10 İngiliz bankasının notlarını teyit etti, 2 bankanın görünümünü yükselti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, 10 İngiliz bankasının kredi notlarını teyit etti ve 2 bakanın görünümlerini 'negatif'ten 'durağan'a yükseltti.

S&P bankaların kısa ve uzun vadeli kredi notlarını teyit etmesinin İngiltere bankalarına yönemik sektörel risklerin istikrar kazanmış olmasını gösterirken, notları teyit edilen bankaların çoğunun görünümlerinin 'negatif' olarak devam ettiğine işaret etti. S&P, görünümlerin 'negatif' olarak devam etmesinin olağanüstü devlet desteği için görünümün daha az belirsiz olduğu değerlendirmesi yaptığı takdirde notların düşürülebileceği görüşünü yansıttığını vurguladı.

S&P raporunda İngiltere ekonomisinin bu yıl yüzde 2,9 ve 2015 yılında yüzde 2,5 büyüyeceği beklentisine de yer verdi.

S&P, FCE Bank PLC ve Clydesdale Bank PLC'nin görünümlerini 'negatif'ten 'durağan'a yükseltirken, AIB Group,Barclays Bank PLC, HSBC Bank PLC, Lloyds Bank PLC, Nationwide Building Society, The Royal Bank of Scotland PLC, Santander UK PLC ve Standard Chartered Bank'nın kredi notlarını teyit etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)