BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSözleşmesi feshedilen firma sahibi üniversitede dehşet saçtı----

Sözleşmesi feshedilen firma sahibi üniversitede dehşet saçtı

Sözleşmesi feshedilen firma sahibi üniversitede dehşet saçtı
21 Ekim 2018 - 12:23 www.finansgundem.com

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ETÜ) İki Eylül Yerleşkesi'ndeki Kongre ve Kültür Merkezi inşaatının şantiyesinde görevli proje müdürü kadın, sözleşmesi feshedilen taşeron firmanın sahibinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, ETÜ İki Eylül Yerleşkesi'nde yapımı devam eden Kongre ve Kültür Merkezi inşaatındaki taşeron firmanın sahibi Abdullah D'nin (45) sözleşmesi feshedildi.

İnşaat alanına sabah saatlerinde gelen Abdullah D, henüz bilinmeyen bir nedenle üzerinde taşıdığı tabancayla inşaatın proje müdürü Suna Yazıcıoğlu'na (48) ateş edip, bir çalışana ait olduğu belirlenen otomobille kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri Yazıcıoğlu'nun öldüğünü belirledi.

Şüpheli Abdullah D, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Bölge Trafik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla Eskişehir-Kütahya karayolunda suç aleti silahla yakalandı.

Abdullah D, Yunus Emre Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTİN CAMGÖZ21 Ekim 2018 16:43

    insanlar mafyalığa özeniyorlar arkadaş.demekki bir olumsuzluğun vardi ki ihaleni iptal ettiler.neden gidip mahkemede hakkını aramıyorsunda insanları öldürüyorsun.şimdi bu katil yıllarca benim vergimle yangelip yatıp yaşayacak.bu tür katilleri bir saniye dahi beklemeden hemen idam edilmelidir.

  • Ali21 Ekim 2018 15:15

    BASKAN IDAM SOZUNUZU SEN UNUTMUS OLABILIRSIN AMA MILLET UNUTMADI.BEKLIYORUZ

  • vatansever21 Ekim 2018 14:24

    bu o coucuklarini asmassinizda ne yaparsiniz egerki idami geri getirmesseniz Allah sizi nasil biliyorsa oyle yapsin,bu pislikler idamsiz temizlenmez.bu ulke idamsiz duzelmez.....

  • Misafir21 Ekim 2018 20:42

    Evet, idam şart..Yiyosa yapsınlar, pislikler temizlenir, mevcuda göre en az yarıyarıya bu tür olaylar azalır..eğitim , cehalet diyenler, siz yine eğitim vermeye devam edin, eğitimi de kesin demiyoruz ki.

  • Cehalet21 Ekim 2018 15:50

    Adam ölümü, yaralanmayı, hapsi göze alıp yapıyor zaten. İdamı çok büyütme gözünde. Abd de idam var yine çatır çatır herkes birbirini vuruyor. Her gün okuyoruz