BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSözcü Sanders'i şoke eden soru: Trump'ın akıl sağlığı yerinde mi----

Sözcü Sanders'i şoke eden soru: Trump'ın akıl sağlığı yerinde mi

Sözcü Sanders'i şoke eden soru: Trump'ın akıl sağlığı yerinde mi
04 Ocak 2018 - 03:48 www.finansgundem.com

Kuzey Kore lideriyle nükleer düğme yarışına giren Trump hakkında Beyaz Saray Sözcüsü'ne şok soru: Nükleer düğme konusunu bu kadar hafife aldığından dolayı Amerikan halkı Başkan'ın zihin sağlığı konusunda endişelenmeli mi?

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un "Nükleer düğme elimin altında" şeklindeki tehdidine verdiği "Benim düğmem daha büyük" yanıt, ABD'de geniş yankı buldu. Beyaz Saray'daki brifingde sözcü Sarah Sanders'a Trump hakkında şok bir soru yöneltildi. 

"Amerikan halkı Trump'ın zihni sağlığı konusunda endişelenmeli mi?"

Trump ile Kim arasındaki nükleer düğme polemiği gündemdeki yerini korurken nükleer gibi ciddi bir konunun konuşulması ABD'de Trump'ın başkanlık konusundaki salahiyetine yönelik kaygılara yol açtı.

Beyaz Saray basın brifinginde bir gazeteci, Sözcü Sarah Sanders'e "Bu nükleer tehditlerle ilgili paylaşımlardan sonra nükleer düğme konusunu bu kadar hafife aldığından dolayı Amerikan halkı Başkan'ın zihni sağlığı konusunda endişelenmeli mi" sorusunu yöneltti.

Sanders bu soruya, "Başkan'ın ve bu ülke halkının Kuzey Kore liderinin akli sağlığı konusunda kaygılanması gerektiğini düşünüyorum. Tehdit eden o, yıllardır defalarca füze denemesi yapan o ve bu başkan (Trump) boyun eğecek, zayıf duracak bir başkan değil. Yapacağına söz verdiği şeyleri yapmaya bakar" yanıtını verdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)