BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSoylu: Korona virüsten bir polis memuru hayatını kaybetti----

Soylu: Korona virüsten bir polis memuru hayatını kaybetti

Soylu: Korona virüsten bir polis memuru hayatını kaybetti
07 Nisan 2020 - 08:18 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, korona virüs nedeniyle bir polisin hayatını kaybettiğini açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TV100’deki canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, güvenlik güçlerinden de korona virüse yakalanan personelin olduğunu ama rakam vermek istemediğini belirterek, “Sadece polis teşkilatımızda bir tek kaybımız var. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine sabır diliyorum. Onun dışında bir kaybımız şu anda yok” dedi. Korona virüs tedbirleri kapsamında sınırlandırmalara uymayanlara verilen cezalara değinen Soylu, şunları kaydetti:

“Bu kararları alırken iki hukuki dayanağımız var. Umumi Hıfzıssıhha Kanunu ve Kabahatler Kanunu. Umumi Hıfzıssıhha Kanununa uymazsanız TCK’nin 195’ine göre de ayrı bir cezayla karşı karşıya kalırsınız. Bu da 2 aydan 1 yıla kadar hapis cezası yatma unsuruyla karşı karşıya kalmış olursunuz. 65 yaş üzeri 6 bin 131 kişiye idari, 149 kişiye de adli işlem yapıldı. 20 yaş altına ise 3 bin 102 kişiye idari, 102 kişiye de adli işlem gerçekleştirildi. Sosyal mesafe kuralına uymayan 181 kişiye ceza kesildi.”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)