BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSoylu: Kayyumu pazar sabahı açıklayacağım----

Soylu: Kayyumu pazar sabahı açıklayacağım

Soylu: Kayyumu pazar sabahı açıklayacağım
06 Eylül 2019 - 11:50 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yenikapı'da sergilenen araçlarla ilgili "Belediye işi şov işi değildir. Bu söylenir ve araştırılır. Eğer böyle bir fazlalık, israf söz konusuysa bu ilgili bakanlığa söylenir" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme dair bazı medya kuruluşlarının temsilcilerine açıklamalarda bulundu.

Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından verilen talimatla Yenikapı'da sergilenen araçlarla ilgili olarak "Belediye işi şov işi değildir. Bu söylenir ve araştırılır. Eğer böyle bir fazlalık, israf söz konusuysa bu ilgili bakanlığa söylenir. Söylenmedi. Bunlar kamu zararı olabilecek şekilde sergilenmektedir" dedi. Soylu şöyle devam etti: 

"Yani hizmetten çekilmişlerdir. Eğer bunlar hizmete gerekli değillerse yapman gereken bir eksiltme ortaya koymaktır. Kamu zararına bir şey yapıyorsa, bu da bizim sorumluluğumuzdur, onu da inceleriz."

Soylu, bir gazeteci tarafından yöneltilen "İmamoğlu başka işlerle uğraşırsa pejmürde ederiz dediniz. İstanbul'a kayyum mu atanacak?" sorusuna ise "Onu pazar sabahı açıklayacağım" yanıtını verdi. 

İmamoğlu'ndan Yenikapı açıklaması: Bu ahbap-çavuş ilişkisi bitecek

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)