BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSoylu, 3 askerin şehit olduğu olay yerinde ----

Soylu, 3 askerin şehit olduğu olay yerinde

Soylu, 3 askerin şehit olduğu olay yerinde
09 Temmuz 2020 - 15:12 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sakarya'da patlamanın meydana geldiği noktaya ulaştı. Soylu burada son duruma dair önemli açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sakarya'da patlamanın meydana geldiği noktaya ulaştı. Soylu burada son duruma dair önemli açıklamalarda bulundu. Soylu'nun açıklamaları şu şekilde:

Buraya 30 KM'lik mesafede geçen hafta gerçekleşen patlamadan sonra o patlayıcıların orada bulunmaması kararı alındı. Yaklaşık 15 tonluk patlayıcı geçen haftadan beri ordan taşınmaya başlandı. Havai fişek oldupu için orası ormana yakın olduğundan burada yapılması gerektiğinie arkadaşlarımız karar verdi. O nedenle burada patlatma işlemi gerçekleştirilecekti. Son 1, 1,5 tonluk patlatmaya hazır havai fişek varken bu olay meydana geldi.

Kamyonun şoförü arkadaşımız ağır yaralı. Diğerlerinde hayati tehlike yok. Kocaeli'ye sevkedilen de hafif bir yanık var. Adli ve idari soruşturma sürüyor.

Sakarya'da patlamada şehit sayısı arttı

Sakarya'daki patlama alanından görüntüler

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)