BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSosyetede yarım milyonluk hırsızlık iddiası----

Sosyetede yarım milyonluk hırsızlık iddiası

Sosyetede yarım milyonluk hırsızlık iddiası
02 Ağustos 2022 - 08:54 www.finansgundem.com

Royal Motors Yönetim Kurulu Başkanı Artuğ Aysal'ın eşi Asuman Aysal, yarım milyon değerindeki ziynet eşyalarını çaldığını düşündüğü hizmetlisini şikayet etmek için karakola başvurdu.

Sosyetenin ünlü isimlerinden Asuman Aysal, evindeki temizlik işleri için yatılı çalışmak üzere N.S. isimli bir kadınla anlaştı. Aysal'ın Yeniköy'deki evinde 2 Mart 2022'de işe başlayan N.S'nin işe başlamasından bir hafta kadar sonra akşam saatlerinde yatak odasına giden ünlü isim, iddiaya göre çekmecesindeki biri 3 karat tektaş olmak üzere 3 pırlanta yüzük, bir yakutlu pırlanta yüzük, 2 pırlanta kolye, bir pırlanta bilekliğini yerinde bulamadı.

Temizlik görevlisini çağırarak durumu soran genç kadın, yanıt alamadı. Polis merkezine giderek kendisini soyan hırsızın tespit edilmesini isteyen Aysal, şikâyetçi oldu.

Dilek Yaman Demir'in Sabah'ta yer alan haberine göre, ziynet eşyaların maddi değerinin 550 bin lira olduğunu söyleyen Aysal, şikayeti sonrası evine geri döndüğünde ise yine iddiaya göre altınlarını bir kese içinde çantasında buldu.

Aysal; altınları çaldıktan sonra hizmetlisini şikayet etmek için karakola gittiği sırada hizmetlisinin altınlarını başka bir yere koyduğunu ileri sürdü. Hizmetlisinin ziynet eşyalarını korkudan geri bıraktığını savunan Aysal, hizmetlisinden şikayetçi oldu.

Tefeci şebekesine operasyon

 

Film gibi mücevher hırsızlığı

 

Müşterilerin bilgilerini değiştirdi, 4 milyonluk vurgun yaptı

 

İngiliz şirketten Türkiye'de 200 milyon dolarlık vurgun

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)