BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSosyete dolandırıcısına sosyal medya yasağı----

Sosyete dolandırıcısına sosyal medya yasağı

Sosyete dolandırıcısına sosyal medya yasağı
07 Ekim 2022 - 12:10 www.finansgundem.com

"Anne Delvey" takma adıyla kendisini zengin bir mirasçı olarak tanıtıp New York sosyetesini kandıran insanları dolandıran Anna Sorokin, her türlü sosyal medya faaliyetinden yasaklandı.

Otuz bir yaşındaki Alman vatandaşı Anna Sorokin , otelleri, bankaları ve “zengin” insanları dolandırmaktan suçlu bulunmuştu.

Sorokin'in dolandırıcılık hikayesi, Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkede “Inventing Anna” dizisiyle Netflix'te izlenme rekorları kırdı.

Times’ın haberine göre, şimdilerde Sorokin, New York’ta bir yıldan fazla süredir gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakılıyor. Bir yargıç, dolandırıcının 10.000 dolarlık kefaletle serbest bırakılmasına ve elektronik kelepçeyle, 24 saat sürekli ev hapsi almasına karar verdi.

New York Eyaleti Şartlı Tahliye Kurulu, Sorokin’e ayrıca “doğrudan veya üçüncü bir taraf aracılığıyla” sosyal medyayı kullanmaktan da kaçınması gerektiğini bildirdi. Sorokin’in sosyal medya hesaplarında 1 milyon takipçisi bulunuyordu.

SINIR DIŞI EDİLEBİLİR

Sorokin, 2019’da yargılandığında dört yıl hapis cezasına çarptırıldı, ancak 2021’de iyi halden şartlı tahliyeyle serbest bırakıldı.

Kısa bir süre sonra ABD Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza Dairesi tarafından vize süresini aştığı için gözaltına alındı ve o zamandan beri sınır dışı edilmeye karşı mücadele ediyor.

ABD sosyetesini dolandırmıştı: Anna Sorokin için karar verildi!

 

Ünlü çifte ''dolandırıcılık'' suçlamasından beraat talebi

 

Telefon dolandırıcıları sınırları aştı!

 

Banka dolandırıcılığında emsal karar!

 

Milyar dolarlık banka dolandırıcılığı yapan isim kaçmaya hazırlanıyor

 

Trump'ın çocukları 'dolandırıcılık' davasına dahil oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)