BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSosyal medyayı sallayan iddianın perde arkası ----

Sosyal medyayı sallayan iddianın perde arkası

Sosyal medyayı sallayan iddianın perde arkası
18 Ağustos 2013 - 18:26 www.finansgundem.com

Mısır’da dün El Fetih Camii’ne güvenlik güçlerinin düzenlediği baskının ardından sosyal medyada tartışma yaratan görüntünün eski olduğu anlaşıldı

Özellikle Twitter’da birçok kullanıcı “Mısır televizyonlarında 3 şişe viski fotoğrafı yayınlanıp ''TERÖRİSTLER CAMİ'DE İÇKİ İÇTİLER'' diye karalama yapılıyor. Tanıdık gelmedi mi?” şeklinde mesajlar paylaştı.

Bu tweet’lere dayanak olarak da Mısır devlet televizyonunda yapılan bir yayının ekran görüntüsü gösterildi. Ancak bu görüntünün ilk paylaşıldığı tweet 8 Temmuz tarihli.

Görüntüyü paylaşan Wall Street Journal muhabiri Charles Levinson, o tarihte ironik bir tweet atarak, "Mısır Devlet TV'si askeri kanıtları gösteriyor: Protestoculardan ele geçirilmiş Auld Stag viski şişeleri" yazmıştı. Öte yandan o dönemde de şişelerin kapaklarının hiç dokunulmamış olması dikkat çekmişti.

Türkiye’de de Gezi Parkı protestoları sırasında göstericilerin sığındığı Dolmabahçe'deki Bezmi Alem Validesultan Camii'nde içki içildiği iddia edilmişti. İddialar üzerine cami müezzini camide içki içildiğini görmediğini açıklamıştı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)