BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSosyal medya Melania Trump'ı tiye aldı----

Sosyal medya Melania Trump'ı tiye aldı

Sosyal medya Melania Trump'ı tiye aldı
03 Ağustos 2018 - 07:18 www.finansgundem.com

First Lady'nin Beyaz Saray bahçesinde bahçıvan kıyafetiyle görüntüleri sosyal medyada alay konusu oldu

Sosyal medya kullanıcıları, bahçede çalışırken objektife ‘yakalanan’ ABD'nin First Lady'si Melania Trump'ın giysisini ve verdiği pozları alaycı bir dille eleştirdi.

İlk bakışta hazırlıksız çekilmiş gibi görünen fotoğrafta Melania Trump, bir sepete eğilmiş vaziyette ve elinde makasla Beyaz Saray'ın bahçesinde çalışıyormuş gibi görülüyor.

Fakat Twitter kullanıcıları, First Lady'yi, bahçe işleri ile ilgili hiçbir fikri olmadığı ve fotoğrafta çalışıyormuş gibi bir görüntü vermeye çalıştığı için eleştirdi. Melania Trump'ın giydiği pahalı bluz da eleştiri oklarının hedefi oldu.

@TigerlilyAthena, "Çok param olsaydı dahi bahçede çalışmak için asla 600 dolarlık bluz giymezdim" ifadelerini paylaştı.

​Melania'nın çalışmaya alışık olmadığını gösteren tuhaf pozu da kullanıcıların dikkatini çekti. Bazı kullanıcılar, First Lady'nin elinde makasla birinin peşinde olduğunu tahmin etti.

@DaveWeasel adlı kullanıcıysa fotoğrafçı ile Melania Trump arasında geçmiş olabilecek mizansen komik bir diyaloğa yer verdi:

Fotoğrafçı: "Poz verin", Melania: "Nasıl"?, Fotoğrafçı: "Bahçe işleri hakkında hiçbir şey bilmiyormuş gibi", Melania: "Anladım".

@maybemaeve ise, "Melania neden sanki yabancı birinin bahçesine girmiş ve orada yakalanmış gibi görünüyor?" ifadelerini paylaştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)