BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaSoros banka hisselerini azalttı----

Soros banka hisselerini azalttı

Soros banka hisselerini azalttı
16 Mayıs 2014 - 06:49 www.finansgundem.com

Soros banka hisselerini azaltırken , Buffet ise General Motor hisselerini azalttı

ABD'nin sermaye piyasası denetim, gözetim kurumu SEC'e yapılan aylık bildirimlere göre milyarder yatırımcı George Soros ilk çeyrekte, portföyündeki banka hisselerini azaltırken, teknoloji hisselerine ve altın madencilerine yatırım yaptı.

Ünlü yatırımcı Warren Buffet'ın şirketi Berkshire Hathaway ise ilk çeyrekte portföyürndeki General Motors hisselerini azalttı ve yerlerine Verizon Communications hisseleri satın aldı.

Soros, Citigroup, JP Morgan ve Bank of America hisselerini satarken, RF Micro Devices, Nuance Communications, Marvel Technology, Yamaha Gold, AuRico Gold, New Gold ve Nokia hissesi satın aldı.

Berkshire Hathaway ise 11 milyon adet Verizon hissesinin yanı sıra Liberty Global ve DaVita Healthcare Partners'a yatırım yaptı. GM'de sahip olduğu hisse sayısını 40 milyondan 30 milyona indirdi. Buffet'ın şirketi ayrıca elindeki Wal-Mart ve MasterCard hisselerini de artırdı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)