BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSorgudan çıkanların dili damağı kurudu----

Sorgudan çıkanların dili damağı kurudu

Sorgudan çıkanların dili damağı kurudu
20 Aralık 2013 - 20:33 www.finansgundem.com

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınanlara polis 'Su isteyen var mı' sorusunu sorunca hepsi çocuklar gibi sevindi

Bu gruptan 7 kişi serbest bırakılırken diğer 14 kişi tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme hakimi dosyayı incelerken koridorda topluca oturan Reza Zarrab, Barış Güler, Kaan Çağlayan ve diğer şüpheliler sıkıntılı anlar yaşadılar.

Tam bu sırada şüphelilerin yanında bekleyen polislerden biri, “Su isteyen var mı?” diye seslendi. Günlerin getirdiği yorgunluk, endişeli bekleyiş ve sıkıntılı anlar yüzünden hepsinin dili damağı kurumuştu. Hepsi birden öğretmenin sorusunu cevaplayacak öğrenciler gibi ellerini kaldırıp, “Ben, ben” diye seslendiler.
Hepsi kendilerini rahatlatacak suyu beklerken, gele gele 3-4 tane küçük pet şişe su geldi. Bunlarda Reza Zarrab, Barış Güler, Kaan Çağlayan ve bir kişiye verildi. Diğerleri ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Boğazları kurumuştu, bekledikleri su gelmeyince yüzleri de asıldı. Başka su bulamayan polisler, “Biraz bekleyin size de getireceğiz” diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)