BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiSony'nin müthiş oyuncağı sonbaharda geliyor----

Sony'nin müthiş oyuncağı sonbaharda geliyor

Sony'nin müthiş oyuncağı sonbaharda geliyor
21 Şubat 2013 - 11:24 www.finansgundem.com

Sony'nin uzun süredir merakla beklenen yeni konsolu 'PlayStation 4' görücüye çıktı

Sony oyun severlerin merakla beklediği yeni konsolu Playstaion 4'ü düzenlediği 'PlayStation Meeting 2013' etkinliği ile tanıttı.
Etkinlikte verilen bilgilere göre PlayStation 4'de; AMD x86 işlemci, 8GB DDR5 RAM, oldukça büyük bir HDD (kesin bilgi verilmedi) ve stereo kamera bulunacak. Ayrıca özel geliştirilmiş işlemci yapısı ile hiç takılmadan hem oyununuzu oynayıp hem de indirme yapabileceksiniz.
DualShock 4 ile ilgili dedikoduların da bir kısmı doğru çıktı. Touchpad, motion control, 'Share' tuşu ve 'Light Bar' yeni gamepad'de bir arada yer alıyor. Dokunmatik yüzey DualShock 4'ün tam ortasına yerleştirilmiş. Share tuşu ve kulaklık girişi sayesinde oyuncular oyun esansında canlı olarak iletişim kurabilecekler. 'Light Bar' sayesinde gamepad'inizi her PS4'e tanıtabilecek, kimliğinizi ve PSN hesabınızı gittiğiniz yerlere taşıyabileceksiniz. Ayrıca 'move' özelliği de entegre durumda. Share tuşu ile yeni tanıtılan Gaikai teknolojisini kullanmanızı sağlayacak. Artık arkadaşlarınız oyununuza uzaktan bağlanarak size yardım edebilecek.
PlayStation 4 oyunları PS Vita'da da oynanabilecek
Gaikai teknolojisi tam bir sosyal ortam yaratacak. PlayStation Store'a bağlanabilecek, ücretsiz olarak oyunları deneyebilecek, paylaşabilecek ya da satın alabileceksiniz. Artık Ustream ve Facebook gibi sosyal ağlarda kaydettiğiniz videoları ve içerikleri de paylaşabileceksiniz.
Yeni Playstation bulut teknolojisini de kullanacak. Böylelikle PS1, PS2 ve PS3 oyunlarını PS4'de çalıştırabilecek, CD/DVD tanıtma derdinden kurtulmuş olacaksınız. Ancak bu özelliğin tam olarak çalışıyor hale gelmesi biraz zaman alacak.
Toplantıda tanıtılan oyunlar Knack, Killzone: Shadow Fall, Driveclub, Infamous: Second Son, The Witness, Watch Dogs, Diablo 3, Destiny oldu. Quantic Dream ve Capcom, PS4 grafiklerini test ettikleri videolar izletti. Capcom, Deep Down başlıklı oyununu sundu.
Toplantıdan hemen sonra yapılan açıklamada yeni nesil konsolun 2013 tatilinde yani yılın son çeyreğinde piyasada olacağı bildirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)