BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSondaj çalışmaları bitti!----

Sondaj çalışmaları bitti!

Sondaj çalışmaları bitti!
15 Ağustos 2015 - 17:36 www.finansgundem.com

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havaalanı olan Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları bitti

Doğu Karadeniz'i dünyaya ulaştıracak ve Türkiye'nin deniz üzerine inşaa edilen ilk havaalanı olan Ordu-Giresun havaalanı'ndan sonra Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havaalanı olma özelliğini taşıyacak olan Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları bitti.

İLK ETAPTA PİST SONDAJ ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLDÜ

Jeoloji mühendisi Orkan Tamer Yarım, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pazar ilçesinin Yeşilköy köyü ile Kız Kulesi mevkisi arasında 4,5 kilometrelik deniz dolgu alanında yapımı planlanan Rize-Artvin Havalimanı'nın Deniz Sondajı ve Jeoteknik Rapor Hazırlanması ile Hidrografik ve Oşinografik Etüt işi için sondaj çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Proje tutarının 599 bin lira ve 90 iş günü olduğunu ifade eden Yarım, ilk etapta pist sondaj çalışmalarını yürüttüklerini, bölgeden alınan kaya numunelerinin zemin etüdü ve kaya sertliği incelemesinin yapıldığını kaydetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)