BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSon anketi açıkladı! Cumhur İttifakı'nın oy oranı kaç----

Son anketi açıkladı! Cumhur İttifakı'nın oy oranı kaç

Son anketi açıkladı! Cumhur İttifakı'nın oy oranı kaç
07 Aralık 2019 - 03:13 www.finansgundem.com

Davutoğlu'nun partisine katılacağını açıklayan eski Konya Milletvekili Ünal, anketlere göre Cumhur İttifakı'nın oy kaybettiğini belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'nin erken seçim kararı alacağını öne sürdü

AK Parti'den istifa edip Ahmet Davutoğlu’nun partisine katılacağını açıklayan eski Konya milletvekili Ömer Ünal, erken seçim iddiasında bulundu. 

Ünal, son anketlere göre Cumhur İttifakı'nın oyunun gerilediğini belirterek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2020 yılının kasım ayı için erken seçim kararı alacağını savundu.

Sözcü’den Müslüm Evci’nin haberine göre hükümetin sorunların üstesinden gelemediğini söyleyen Ünal, ‘cumhur ittifakı’nın oylarının yüzde 40’a düştüğünü iddia etti.

"TOPLUMSAL SORUNLAR HER GEÇEN GÜN ARTIYOR"

Türkiye’de erken seçim beklentisi olduğunu belirten eski AKP’li vekil sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu artık iyiden iyiye dillendirilmeye başlandı. 2020 yılının kasım ayında bir erken seçim olabileceğini düşünüyorum. Türkiye’de toplumsal ve ekonomik sorunlar her geçen gün artıyor. AK Parti ve MHP kanadı bu sorunları üstesinden gelemiyor. Bu yüzden köşeye sıkışan ‘cumhur ittifakı’ ortak bir kararla erken seçime gitmek isteyecek.

‘AK PARTİ'NİN OYLARI YÜZDE 30 CİVARINDA"

Ünal, inceledikleri anket sonuçlarına da değindi: “İncelediğimiz birçok anket sonucunda AK Parti’nin oyları yüzde 30 civarında. MHP’nin oyları da yüzde 10 seviyelerinde. ‘Cumhur ittifakı’ yüzde 40 oyu zor buluyor. Bu oy kaybı her geçen gün artıyor.”

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet ümit aloğlu24 Aralık 2019 10:36

    Cumhur İttifakının oyları o kadar azalıyorsa niye seçime gitsinler ki. Seçilemeyeceklerse neden seçilmiş bulunmaktan vazgeçsinler? Seçime kazanmak/ seçilmek için girilir. Seçilmişken seçilmeme olasılığı olan seçime gitmeleri akıllıca olur  mu?

  • gerçek.23 Aralık 2019 15:45

    evet müslümanım deyip dinsizlerin safına geçmek sizin için normal zaten. bir türk bir müslüman ezanını güya türkçe okutan partiye selam bile vermez. demekki sizde müslüman türk değilsiniz.isterse o parti önüne güller paralar sersin yinede aynı tarafta olunmaz. dinini satana kimse iyi bakmaz ama sen sat herşeyini sat.

  • polat22 Aralık 2019 13:27

    YÜZDE OTUZ NORMAL TÜRKİYE EKONOMİSİ KÖTÜ. ÜNİVERSİTE BİTİRENLER BABALARINDA HARÇLIK ALIYOR İŞSİZLİK HAD SAFADA AKP BELEDİYELERİ DENETLENMELİ BORÇ BATAĞINDA HALK UYANDI ARTIK 

  • Kaptan09 Aralık 2019 09:25

    Mevcut ekonomik ve küresel gelişmelerden sonra Ak parti'nin oyu %43'ün altına düşmez. Chp fix zaten %25-27 arasında. MHP %11-13 arası. Geriye kalan kısımda hdp-iyi parti-saadet vs... Babacan-Davutoğlu taş çatlasa %1 azaltır cumhur ittifakının oyunu. Bu da sonucu değiştirmez ve ikisi de ilk seçim sonrası yok olup giderler siyaset sahnesinden. Erdoğan'ın açıklamasına göre; Davutoğlu zaten şehir üniversitesi konusunda resmen devleti kandırmaya çalıştı. Seçimlerde daha kafadan kaybetti demektir.

  • emre2708 Aralık 2019 12:16

    Böyle karakter yoksunu adamları milletvekili yaparsanız arkanızdan sallar durur. Düne kadar içinde bulundukları partiyi övenler şimdi dışarıda kalınca karalayıp duruyor. Ak parti olmasa bu şahısların adını dahi kimse bilmezdi

  • komik07 Aralık 2019 09:35

    Cumhur ittifakının oylarının düştüğünü düşündüğü için mi istifa etmiş bu adam, gerçi gideceği partideki isimlerinden bundan bir farkı yok..

  • ahmet07 Aralık 2019 07:38

    aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış.bunlarda o misal.