BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSon 1 yılın en yüksek otel doluluk oranlarına ulaşıldı----

Son 1 yılın en yüksek otel doluluk oranlarına ulaşıldı

Son 1 yılın en yüksek otel doluluk oranlarına ulaşıldı
02 Nisan 2021 - 08:42 www.finansgundem.com

Wyndham Hotels and Resorts CEO'su Geoff Ballotti, CNBC'ye verdiği demeçte, otel endüstrisinin geçen Mart Covid salgınının başlamasından bu yana son iki hafta içinde en yüksek doluluk seviyelerine ulaştığını söyledi.

FİNANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Wyndham Hotels and Resorts CEO'suna göre, otel endüstrisi bu ay daha güzel havalarda daha fazla insan seyahat ederken doluluk seviyelerinde rekor bir artış görüyor. Otel zinciri Ramada, Days Inn, AmericInn, Super 8 ve Hawthorn Suites gibi markalardan oluşuyor.

İnsanlar hava ısındıkça ve aşılarını aldıkça daha çok seyahat ediyor. Geoff Ballotti Perşembe günü CNBC'de "Bu son iki hafta ... geçen Mart ayından bu yana sektörümüzdeki en yüksek iki haftalık doluluk oranı oldu ve doluluk seviyelerinin 2019'daki % 85'e geri döndüğünü görmek etkileyici" dedi.

Airbnb gibi diğer seyahat rakiplerinin popülerliğinin artmasıyla birlikte Balloti, müşterilerinin hizmetlerinden yararlanma şeklindeki farklılıklar nedeniyle bu rekabetten korkmadıklarını söyledi.

Balloti, "Yolda olan ve seyahat eden ailelere hitap ediyoruz ve bir otelde kalan günlük iş seyahatine çıkanlara hitap ediyoruz" dedi ve kısa süreli rezervasyon yaptıran mavi yakalı işçilerin genellikle kalmadıklarını da sözlerine ekledi. Tatil kiralamalarında Wyndham otellerinden birinde ortalama kalış süresi de çok daha kısadır ve ortalama iki geceden az.

Aşıların ülke çapında yaygınlaştırılması sürerken, aşı pasaportları konusu da tartışılıyor. Bu konuda da görüşlerini belirten Ballotti, "Sanırım endüstrinin kesinlikle test konusunda tek tip bir dijital sağlık sertifikası geliştirmesi gerekiyor," dedi ve ekledi "Bu, seyahati kolaylaştırabilir ve daha güvenli hale getirebilir."

Tatil bölgelerinde son fiyatlar

 

Talep düşse de Almanların tatil rotası Türkiye

 

İngiliz tatilcilere kötü haber

 

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)