BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSokak kısıtlamasında 'paket servis' yoğunluğu----

Sokak kısıtlamasında 'paket servis' yoğunluğu

Sokak kısıtlamasında 'paket servis' yoğunluğu
06 Aralık 2020 - 15:50 www.finansgundem.com

Mersin’de, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizlik hakim olurken, lokanta ve fırınlarda hizmete devam edildi. Kısıtlama sürecinde yoğunluk yaşanan bazı lokantalarda paket servis elemanlarının sayıları artırıldı.

Korona virüs salgını nedeniyle hafta sonu için ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasında Mersin'in cadde ve sokakları, bomboş kaldı. Çalışma zorunluluğu ve izni olanlar dışında sokağa çıkan olmazken, restoran, lokanta, pastane, fırın gibi iş yerleri daha çok paket servis yaptı. Telefonla ya da dijital uygulamalar üzerinden verilen siparişler, özenle hazırlanıp, servis elemanları tarafından müşteriye ulaştırıldı. 

Kent merkezindeki bir lokanta sahibi, "Sokağa çıkma yasağından önce de al- götür servisimiz vardı. Adreslere teslim ediyorduk. 2 günlük sokağa çıkma yasağında herkes evinde kaldığı için ciddi bir yoğunluk oluştu. Bu süreçte paket servis elemanlarımızı fazlalaştırdık. İş yerinde çalışan elemanlarımızı servise aldık. Bundan dolayı herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama güzel bir yoğunluk oluştu" dedi.

İşletme sahipleri, paket servisin arttığı bu süreçte eleman sayısını da artırdıklarını söyledi.





YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)