BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSokağa çıkma yasağının ilk gününde İstanbul bomboş kaldı----

Sokağa çıkma yasağının ilk gününde İstanbul bomboş kaldı

Sokağa çıkma yasağının ilk gününde İstanbul bomboş kaldı
18 Nisan 2020 - 09:10 www.finansgundem.com

Korona virüs tedbirleri kapsamında 17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'te, 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı sonrası İstanbul'da sokaklar boş kaldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta 17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten, 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Yasağın ilk gününde İstanbul'un sokakları ve yolları boş kaldı. Zincirlikuyu otobüs durağında bekleyen kalabalık dikkat çekti.

Korona virüs tedbirleri kapsamında İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta hafta sonu için sokağa çıkma yasağı kararı alınmıştı.

Zincirlikuyu'da bulunan otobüs durağında vatandaşların bekledikleri görüldü.


Kısıtlama öncesi trafik yoğunluğu oluşan cadde ve sokaklarda bu kez sessizlik hakim oldu. İstanbul'un yolları ve sokakları boş kaldı. Sokağa çıkma yasağının başlamasıyla Üsküdar'da da metro ve metrobüs durakları boş kaldı.


D-100 Karayolu ve 15 Temmuz Şehitler köprüsü trafik yok denecek kadar azdı. D-100 Cevizbağ'da da benzer görüntüler oluştu.


TAKSİM'DE SAKİNLİK ZİNCİRLİKUYU'DA YOĞUNLUK

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin de boş kalırken, sokağa çıkma yasağından muaf olan kişilerin işlerine gitmek için sokağa çıktığı görüldü. Beşiktaş Meydanı ve Barbaros Bulvarı da sakin kaldı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)