BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSokağa çıkma yasağı Diyarbakır'ı karıştırdı----

Sokağa çıkma yasağı Diyarbakır'ı karıştırdı

Sokağa çıkma yasağı Diyarbakır'ı karıştırdı
13 Eylül 2015 - 16:12 www.finansgundem.com

Sur ilçesindeki operasyonu protesto eden grup kent merkezinde yolu kapatınca güvenlik güçleri müdahale etti...

Sur İlçesi'nde bu sabah saatlerinde başlatılan operasyon ve sokağa çıkma yasağını protesto etmek isteyen ve aralarında yüzü kapalı kişilerin de bulunduğu bir grup, saat 12.30 sıralarında kentin merkezi olan Yenişehir İlçesi Ofis Ekinciler Caddesi'ni trafiğe kapattı. Yola demir bariyer ve inşaat tahtalarını getiren grup, daha sonra şehir içi yolcu taşıyan minibüsleri durdurarak, siper olarak kullandı. Grubun yolu kapatması üzerine bölgeye Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve zırhlı araçlarla polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye zırhlı araçlarla gelen polis, yolu kapatıp ara sokaklara kaçan gruba tazyikli su ve gaz bombası ile müdahale etti. Grubun müdahale sırasında ara sokaklara kaçtığı ve daha sonra tekrar ortaya çıkarak polis araçlarını taşladığı görüldü.

POLİS ARACI GÖSTERİCİLERİN ARASINDA KALDI

Yaşanan olay nedeniyle Diyarbakır'ın en kalabalık yeri olarak bilinen Ekinciler Caddesi üzerindeki esnaf, kepenk kapatırken, gruptan bazı kişiler yol kenarında duran ve sivil polis aracı olduğu belirtilen araca da saldırdı. Grubun sivil polis aracına taşlarla saldırması üzerine zırhlı bir araç bölgeye geldi. Araçtan inen polis uzun namlulu silahın dipçiği ile sivil polis aracının camını kırarak içerideki uzun namlulu silahı aldı. Daha sonra aracın yanına gelen sivil bir görevli, hızlı bir şekilde araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Olaylar sırasında göstericilerin aynı aracın içinden bir çelik yelek aldıkları görülürken, trafiğin kapandığı Ekinciler Caddesi çevresindeki olaylar yer yer devam ediyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)