BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞok! Pereira kayboldu----

Şok! Pereira kayboldu

Şok! Pereira kayboldu
16 Eylül 2015 - 16:12 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'de, Norveç'in Molde takımı ile oynanacak UEFA avrupa ligi maçı öncesi Vitor Pereira şoku yaşandı.

UEFA kuralları gereği Pereira'nın bugün saat 15.00'te Fenerbahçe Ülker Arena'da basın toplantısı düzenlemesi bekleniyordu. Ancak, stada kendi kullandığı otomobille gelmeye çalışan Portekizli çalıştırıcı kaybolunca, toplantı 30 dakika gecikmeli başladı.

Pereira, basın toplantısının başında gazetecilerden özür diledi ve yaşadığı olayı şöyle anlattı:

"Hepinizden çok özür diliyorum. İlk kez evimden stada tek başıma geliyorum. 20 dakika önce geldim ama bir türlü girişi bulamadım. Üç defa stadın etrafında dolandım."

Portekizli çalıştırıcı, daha sonra Molde maçına yönelik düşüncelerini ve beklentilerini anlatmaya başladı:

- Kasımpaşa maçında eksiklerimiz vardı. Yarın daha güçlü olmalıyız. Son derece zorlu bir rakiple karşılaşacağız.

- Oyuncular milli takımlarda iki hafta farklı antrenman metodlarıyla çalışıp geri dönüyorlar. Kasımpaşa maçı bu yüzden zorladı bizi.

- Kaliteli oyuncuların eksikliği tabii ki hissedilir ama geniş bir kadroya sahibiz. 3-4 sakatlık üst üste gelince doğal olarak sıkıntı oluştu.

"GEREKİRSE BEN DE ÇIKIP OYNAYABİLİRİM"

- Eğer benim oynamam gerekirse ben de çıkıp oynayabilirim. Her gün takımla birlikte antrenman yapıyorum neticede! Koşmadan, takımı yönetebilecek bir mevkide, orta sahada oynarım!

- Bizi bekleyen 3 zor karşılaşma var. Yarın özellikle çok önemli. Ve takım halinde eksik oyuncularımızın yokluğunu hissettirmemeliyiz.

- En zor rakibimiz bir sonraki rakip. Aylar sonrasına hedef koyulmaz.

- Taraftarlarımızdan bir kez daha rica ediyorum. Oyuncularımız eksik, sabretsinler ve bizi sürekli motive etsinler. Oyuncularım ve benim rüyam bu kulüpte kupalar kazanmak.

"KASIK BÖLGESİNİN BENİMLE BİR DERDİ OLMALI!"

(Takımda üst üste yaşanan sakatlıkların sezon öncesi bazı bilimsel testlerin yapılmadığı iddiasının sorulması üzerine)  Hayatımda kaç tane sezon öncesi dönem geçirdiğimi biliyor musunuz? Yaklaşık 15 tane... Kasık bölgesinin benimle bir derdi olmalı!

- Her antrenörün bir çalışma metodu vardır. Benim metodum birçok kupa kazandırdı. Şu anda takımdaki hiçbir sakatlık ciddi değil aslında. Hep 1-2 hafta sürecek sakatlıklar.

"BENİM ANTRENMAN METODUM FARKLIDIR"

- Benim antrenmanlarım çok yoğun geçer. Çok fazla maç yapılır, şut atılır ve pas yapılır. Topa sahip olmak isteyen bir takım ne yaparsa biz de onu yapıyoruz. 

- Son vuruşlar üzerine çok çalışıyoruz. Sanıyorum bunlar kasık bölgesi sakatlıklarına yol açıyor. Ama bütün sakatlıkların sebebi bu olamaz. Mesela Kjaer milli maçta darbe aldı. Bruno Alves de başka türlü sakatlık yaşıyor.

- Laktaz testiyle sakatlıkların hiçbir alakası yok. Sezon öncesi hazırlık dönemi sadece sizi ilk maçınıza hazırlar. Tüm sezon içinde yapacağınız antrenmanlarla başarıya ulaşabilirsiniz. 3-4 oyuncum sakat doğru, ama hepsi 1-2 hafta içinde dönecek. Bunlar sadece yüklenmeden kaynaklanan sakatlıklar.

- Oyuncular benden önce topsuz çalışmaya alışmış. Ben topla çalıştırıyorum. Dünyanın en iyi teknik direktörlerini tanıyorum. Artık sahanın etrafında koşma yok. Böyle bir antrenman metodu kalmadı.

"BİR ŞEY DAHA SÖYLEYECEĞİM AMA ÖNCE SUYUNU İÇ!"

(Pereira bu noktada tercümanın sözünü kesip bir şişe su uzattı ve 'Bir şey daha söyleyeceğim ama önce suyunu iç' dedi.)

- Ben 18 yıl spor konusunda eğitim aldım. Fizyoloji, anatomi ve biyomekanik okudum. Ayrıca benim tüm yardımcılarım 15 yıl boyunca üniversitede ders verdiler. Hepsi fizyolojiyi gayet iyi bilir.

- Son 4 yılda benim yaptığım antrenman metodu bana 3 lig şampiyonluğu kazandırdı. Bu da metodumun doğru olduğunu gösterir. Tabii ki düzeltmeler, yenilikler olur. Belki son vuruş çalışmalarını biraz daha az yapmalıydık. Ama dediğim gibi bu metod bizi başarıya ulaştıracaktır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)