BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakŞok karar: Satıyor----

Şok karar: Satıyor

Şok karar: Satıyor
12 Ağustos 2013 - 11:18 www.finansgundem.com

Anadolu Grubu değerli arazilerini satışa çıkarıyor...

Anadolu Grubu’nun birçok fabrikası Kartal’da bulunuyor. Ancak bunlar yavaş yavaş şehrin dışına taşınmaya başladı. Bir kısmı da taşınma hazırlığı yapıyor.
Adel Kalemcilik’in Kartal’da kentsel dönüşüm bölgesi içinde 16 dönümlük bir arazisi bulunuyor. Aynı araziye bitişik yerde ise Anadolu Efes’in yeri var. İki arazinin toplamı 35 dönümü geçiyor. Yine aynı bölgede Anadolu Isuzu’ya ait 50 dönümlük bir arazi daha var. Anadolu Isuzu bu arazi üzerinde kurulu fabrikayı boşaltarak Şekerpınar’a taşındı. Adel Kalemcilik ve Anadolu Efes ise taşınma hazırlıkları yapıyor. Adel Kalemcilik’in yıl sonuna kadar Gebze Şekerpınar’daki yeni yerine taşınması planlanıyor.
Fabrika binaların bulunduğu yaklaşık 85 dönümlük arazilerin nasıl değerlendirileceği ise merak konusu. Anadolu Grubu’nun bu değerli arazilere kendisinin proje yapacağı konusunda haberler çıkmıştı. Ancak bize gelen yeni bilgiye göre grubun patronu Tuncay Özilhan değerli arazileri satışa çıkarmış. Bu kararı duyan birçok konut müteahhidi de arazileri satın alabilmek için Tuncay Özilhan’ın kapısını aşındırmaya başlamış.
(Para)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 8-10 milyar lira ediyormuş.12 Ağustos 2013 12:20

    aynı yerde denize 100 metre mesafede eczacıbaşı arazisi çok değerli ve imer için sırada bekliyor.