BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞok iddia! FATF’da gizli Türkiye toplantısı mı yapılıyor----

Şok iddia! FATF’da gizli Türkiye toplantısı mı yapılıyor

Şok iddia! FATF’da gizli Türkiye toplantısı mı yapılıyor
20 Ekim 2021 - 15:38 www.finansgundem.com

“Türkiye gri listeye alınacak” iddiaları ile ilgili bir soruya FATF’dan verilen cevapta kafalar karıştı. Türkiye ismi söylenmeden, “Toplantı içerikleri gizli, açıklama Perşembe günü” denildi.

Finansal Eylem Görev Gücü (FATF) Türkiye'nin kuruluş tarafından gri listeye alınacağı iddiasına ilişkin olarak Foreks Haber'in sorusuna yanıt verdi.

FATF'den yapılan açıklamada FATF toplantılarının halihazırda gerçekleşmekte olduğu, toplantılarda yapılan müzakerelerin içeriği gizil olduğundan konu hakkında medyaya bilgi verilemeyeceği kaydedildi.

Açıklamada toplantılar sonrasında alınan kararların Perşembe günü yapılacak basın toplantısı ile kamuoyuna bilgi aktarılacağı vurgulandı.

Financial Times’ta bugün yer alan bir haberde Türkiye’nin, kara paranın aklanması ve terörizmin finansmanını engellemede konusunda yeterince başarılı olamadığı iddia edilerek “gri liste’ye alınmasının değerlendirildiği” ileri sürülmüştü.

Türkiye ile Almanya arasında yeni vergi kıskacı