BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞok iddia! Ankaralı Namık bonzai mi içti?----

Şok iddia! Ankaralı Namık bonzai mi içti?

Şok iddia! Ankaralı Namık bonzai mi içti?
20 Ekim 2015 - 10:24 www.finansgundem.com

Ankaralı Namık'ın ölümüyle ilgili şoke eden iddia. Ankaralı Namık'ın bonzai içip kendini boşluğa bıraktığı ileri sürüldü

Ünlü şarkıçı Ankaralı Namık'ın bonzai hapı içtikten sonra eşine "Havuz çok güzel. Yüzeceğim" diyerek kendini boşluğa bıraktığı iddia edildi.

Sabah'ın haberine göre eğlenceli şarkılarıyla ünlenen Ankaralı Namık'ın ölümüyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

BAHÇEYİ HAVUZ GİBİ Mİ GÖRDÜ?

Yakınlarından edinilen bilgiye göre, ünlü şarkıcı Namık Uğurlu, önceki akşam dışarıda arkadaşları ile vakit geçirdikten sonra saat 21.00 sıralarında, Ankara Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C Blok'taki evine geldi. Maddi sıkıntılar nedeniyle morali bozuk olan Uğurlu, eşine "hava almak istiyorum" diyerek direkt 7'nci kattaki evlerinin balkona geçti. Eşi Nebahat Uğurlu da "çocukları uyutup ben de yanına geliyorum" dedi. İddiaya göre, bir süre sonra Ankaralı Namık, eşine, "Nebahat görüyor musun, havuz ne kadar güzel. Su çok temiz. Ben biraz yüzeceğim. Hadi atlayalım" diyerek kendisini balkondan boşluğa bıraktı. Toprak zemine çakılan Uğurlu, kaldırıldığı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Sitenin bahçesini havuz gibi görüp atladığı iddia edilen şarkıcının eve gelmeden önce bonzai adlı uyuşturucu haptan iki tane içtiği öne sürüldü.

3 YIL ÖNCE ESRAR NEDENİYLE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için kan ve idrar örneği alınan Uğurlu, 3 yıl önce de otomobilinin torpido gözünde ele geçirilen 16 poşetteki 40 gram esrar nedeniyle gözaltına alınmıştı. Ankaralı Namık geçen ay da eşi Nebahat Uğurlu ile birlikte memleketi Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Eşi Nebahat Uğurlu'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Ankaralı Namık omurgasında oluşan kırıklar nedeniyle ameliyata alınmıştı.

CENAZE NAMAZI SON KLİBİNİ ÇEKTİĞİ YERDE KILINDI

Dün akşam Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etap 7. katta bulunan evinin balkonundan henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen Uğurlu, kaldırıldığı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Uğurlu memleketi Çankırı'da toprağa verildi.

Kurşunlu ilçesi Yeşilöz köyü nüfusuna kayıtlı olan Uğurlu, yaklaşık 2 ay önce köyünde bulunan ilkokulun bahçesinde şehitler için "Sakla gözyaşını annem" isimli şarkısına klip çekmişti. Klipte görev alan Yeşilöz köyü imamı bir şehidin cenaze namazını kıldırmıştı. Ankaralı Namık'ın cenaze namazı da aynı bahçede aynı imam tarafından kıldırıldı.

Okul bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından Ankaralı Namık'ın cenazesi köy mezarlığına defnedildi. Cenazeye katılan yakınları gözyaşlarına hakim olamadılar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)