BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞok iddia! 2 ay önce 'evet' demiş----

Şok iddia! 2 ay önce 'evet' demiş

Şok iddia! 2 ay önce 'evet' demiş
25 Kasım 2015 - 09:09 www.finansgundem.com

Galatasaray’ın dün sözleşme imzaladığı deneyimli teknik adamla 15 Eylül’deki Atletico maçı öncesi el sıkıştığı öğrenildi

Galatasaray yönetimi olaylı bir şekilde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra Mustafa Denizli ile 1.5 yıllığına anlaştı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetiminin efsane çalıştırıcıyı takımın başına getirmeyim aylar önce planladığı öğrenildi.
 
Galatasaray'da sezon başında yaşanan kötü gidişat sırasında Denizli isminin yönetim tarafından yüksek sesle konuşulmaya başlandığı iddia edildi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin 15 Eylül’de oynanan Atletico Madrid maçı öncesi deneyimli teknik adamın Ulus'taki evinde bir araya geldikleri belirtildi. İdarecilerin, deneyimli teknik adamı takımın başına geçmesi için ikna ettiği ve prensip anlaşmasına varıldığı da öğrenildi.
 
ÖZBEK GEÇEN SEZON DA İSTEMİŞTİ
 
An­cak At­le­ti­co Mad­rid kar­şı­laş­ma­sı son­ra­sı Ga­la­ta­sa­ray'ın çı­kı­şa geç­me­si­nin yö­ne­ti­min pa­nik­le­me­si­ne ne­den ol­du­ğu kay­de­dil­di. Ba­zı yö­ne­ti­ci­le­rin baş­kan Dur­sun Öz­bek'e “Ta­kım çı­kı­şa geç­ti. Şim­di ya­pı­la­cak bir de­ği­şik­lik tep­ki­le­re ne­den ola­bi­li­r” di­ye­rek trans­fe­rin er­te­len­me­si­ne ne­den ol­duk­la­rı be­lir­til­di. Bi­lin­di­ği gi­bi Duy­gun Yar­su­vat dö­ne­min­de tek­nik di­rek­tör Pran­del­li ile yol­lar ay­rıl­mış ta­kı­mın ba­şı­na Ham­za Ham­za­oğ­lu geç­miş­ti. Yar­su­vat yö­ne­ti­min­de ikin­ci baş­kan olan Öz­be­k’­in, Ham­za­oğ­lu'nun ta­kı­mın ba­şı­na geç­me­me­si yö­nün­de gö­rüş ver­di­ği bi­li­ni­yor. Öz­bek, o dö­nem de De­niz­li'yi ge­tir­mek için gi­ri­şim­ler­de bu­lun­muş­tu.  
 
HAMZAOĞLU  BiLiYORDU
 
Geçtiğimiz yıl Galatasaray'a 3 kupa kazandıran Hamza Hamzaoğlu'nun yeni sezon içinde sert tavırları ve açıklamaları dikkatlerden kaçmamıştı. Ancak başarılı çalıştırıcının yönetimin iki ay öncesinden Mustafa Denizli ile görüştüğünü öğrendiği ve bu nedenle böyle bir davranış içine girdiği belirtildi. (Bugün)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)