BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder'ın menajerinden G.Saray yönetimine tepki----

Sneijder'ın menajerinden G.Saray yönetimine tepki

Sneijder'ın menajerinden G.Saray yönetimine tepki
15 Ağustos 2015 - 11:27 www.finansgundem.com

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, kendileriyle halen masaya oturmayan yönetime ateş püskürdü.

Galatasaray'da Sneijder konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Oyuncunun menajeri Guido Albers, konuyla ilgili Bugün'e konuştu.

Bu konuda oldukça tepkili olduğunu gizlemeyen Albers, "Melo'yu gördünüz mü? Tüm olanlardan sonra sözleşme yeniledi. Bir şey demiyorum, olabilir. Ancak sizin star oyuncunuzun sözleşme yenileme meselesi var ve bu konuda hâlâ harekete geçmemişsiniz” diye konuştu.

GÖRÜŞÜYORUM AMA...
Galatasaray yönetiminin planı olmadığını belirten Albers “Melo imzaladı ama Sneijder'le ilgili bir plan, adım yok. İnanılır gibi değil. Çalıştığınız yerle sözleşmeniz bitiyor ama hâlâ yeni sözleşme önermiyorlar, ne yaparsınız? Nasıl hissedersiniz" dedi.

Bugünlerde İstanbul'a gelmesinin söz konusu olmadığını dile getiren Albers, "Bilmiyorum. Sözleşme yenileme işlemi için ocak ayını, şubatı ya da bir başka tarihi mi bekliyorlar? Ama ben ortada bir plan göremiyorum. Fenerbahçe ‘yıldız oyuncular alacağım’ dedi ve aldı. Nani, Robin van Persie geldi. Bunu planladılar ve yaptılar. Ben sürekli Galatasaraylı yönetici ve yetkililerle görüşüyorum ama sözleşme konusunda plana sahip olduklarından bahsetmiyorlar” diye konuştu.

GEÇEN SEZON PARLAK GEÇTİ
Geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılı formayla ligde 31 karşılaşmaya çıkan Sneijder, rakip ağlara 10 gol bıraktı ve iki de asist yaptı. Toplamda ise 44 kez forma giyen Sneijder, 15 gol atıp, 5 asist yaptı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)