BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder'in golü için şok anket----

Sneijder'in golü için şok anket

Sneijder'in golü için şok anket
18 Mayıs 2015 - 01:57 www.finansgundem.com

Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan’ın, Galatasaraylı Wesley Sneijder’den yediği gol dünya medyasında da gündem oldu

İspanyolların dünyaca ünlü gazetesi Marca, internet baskısında golün görüntülerini yayınlayarak ülkede yaşayan futbolseverlere "Kaleci Kaplan Sneijder'in golünü bilerek mi tutmak istemedi?" sorusunu yöneltti.

Gazete, Ferhat Kaplan'ın hareketinin polemiğe açık olduğunu da ileri sürerek, okuyuculara "Kararı siz verin" ifadesini kullandı.

"TARTIŞMAYA AÇIK GALİBİYET"

Marca gazetesindeki haberde ayrıca, "Gençlerbirliği karşısında alınan tartışmaya açık bu galibiyet Galatasaray'ın şampiyonluğunu hemen hemen garantilemesini sağladı" diye yazıldı.
Haberde ayrıca Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Demba Ba'nın "Bu dünyada bazı insanlar gerçekten utanmalı" tweetinin tartışmayı ateşlendirdiğine değinildi.

HOLLANDA'DA ANKET DÜZENLEDİLER

Wesley Sneijder'in bu golü, ülkesi Hollanda da da büyük tartışma yarattı. 'Fcupdate.nl' sitesi, bu golün Türkiye'de çeşitli spekülasyonlara yol açtığını belirtti ve Twitter hesabından, "Ne düşünüyorsunuz, şike mi, değil mi?" diye sordu.

DE TELEGRAAF: KALECİ KOLUNU GERİ ÇEKTİ Mİ?

Hollanda'nın önemli gazetelerinden De Telegraaf internet sitesinden pozisyonu tartışmalı olarak nitelendirdi. Sosyal medyadaki spekülasyonlara dikkat çeken gazete, "Kaleci kolunu geri çekti mi?" ifadeleriyle pozisyonu okurlarının değerlendirmesini istedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)