BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder'den olay açıklamalar!----

Sneijder'den olay açıklamalar!

Sneijder'den olay açıklamalar!
03 Mart 2016 - 09:03 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın Sneijder, Akhisar Belediyespor'u eledikleri Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından gündem yaratacak açıklamalarda bulundu

Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor'la oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Wesley Sneijder, gündemdeki konularla ilgili yöneltilen soruları cevapladı.      

UEFA'nın dün açıkladığı cezaya ilişkin, "Sürpriz bir karar değil. İki yıl ceza da gelebilirdi" diyen Hollandalı oyuncu, "Tabii ki üzücü. Galatasaray her sezon Avrupa kupalarında olmalı. UEFA Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi, her yıl orada yer almalı. Bunun için ben de kendimi üzgün hissediyorum" ifadelerini kullandı.  

Bu durumun gelecek sezon için planlarında değişikliğe yol açıp açmayacağı sorusuna Sneijder, "Benim pozisyonumu değiştirmez. Burada olmaktan mutluyum. Zor zamanlarda takımıma yardımcı olmaya ve takımım için savaşmaya devam edeceğim" değerlendirmesinde bulundu.      

Sneijder, herhangi bir Çin kulübünün kendisiyle temasa geçip geçmediği sorusuna, "Hayır" yanıtını verdi.                     

HAKKINDA ÇIKAN HABERLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Sneijder, özellikle Mustafa Denizli ile ilgili söylediği iddia edilen sözlerin basında yer almasına tepki gösterdi.      

Bu haberlerle ilgili yorumu istenen Hollandalı yıldız oyuncu, "Hep aynı şeyler. Bir şeyler söyleyebilirim ama hiçbir şey değişmez. Kimseyle konuşmadım ancak yine de ismim kullanıldı. Ne yazılmak isteniyorsa, benim adımla birlikte yazılıyor. Belki de bu sezon ilk kez burada durdum. Basından kimseyle konuşmak istemedim" şeklinde konuştu.   

Öte yandan, 1-1 berabere kalarak Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldikleri Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili olarak Sneijder, "Bu akşam biraz şanssızdık. İlk yarıda 3-0 veya 4-0 yapabilirdik. Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Bizim için gerçekten zorlu bir sezon ve bir şeyler yapabilmek için yolumuza devam etmeliyiz" diyerek sözlerinin tamamladı.         
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)