BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder'den bomba açıklama----

Sneijder'den bomba açıklama

Sneijder'den bomba açıklama
26 Kasım 2015 - 03:20 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı, 2-0'lık Atletico Madrid mağlubiyeti sonrası, "İyi çalışmıyoruz, takım gibi mücadele etmiyoruz" ded

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e 2-0 yenildikleri maçta, sahada "takım" gibi mücadele edemediklerini söyledi. 

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş TRT'ye açıklamalarda bulunan Sneijder, "Sahada tek bir takım vardı, o da Atletico Madrid'di" derken, "İyi oyuncularımız var ancak takım olmak önemli. İyi çalışmamız gerekiyor, iyi çalışmıyoruz" diye konuştu.

Bir reaksiyon göstermeleri gerektiğini vurgulayan Hollandalı futbolcu, "Kızgınım, çünkü daha fazlasını yapabiliriz" ifadesini kullandı.

Wesley Sneijder, eski teknik direktörleri  Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesiyle ilgili bir soru üzerine ise "Sonuçlar kötü olunca, giden ilk kişi hocadır. Bu her zaman böyle olmuştur" şeklinde görüşünü dile getirdi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)