BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder Juventus'a ihanet etti----

Sneijder Juventus'a ihanet etti

Sneijder Juventus'a ihanet etti
10 Ocak 2015 - 17:43 www.finansgundem.com

Galatasaraylı futbolcunun attığı tweet İtalyanları çileden çıkardı, Wesley Sneijder ihanetle suçlandı

Juventus Wesley Sneijder transferinden eli boş dönerken, İtalya cephesinde yaşanan hayalkırıklığı Çizme'de atılan başlıklara kadar yansıdı. Oyuncunun menajeri dün Galatasaray yönetimi ile yaptığı görüşmeden sonuç alamazken, sarı-kırmızılı takımın kendisini bırakmayacağını açıklamıştı.
 
Akşam saatlerinde Sneijder'in twitter hesabından paylaştığı mesaj ise İtalyanların tepesini attırdı. Hollandalı yıldız, "Ligin ikinci yarısında Galatasaray'ın iç saha maçlarında tribünlere gelin ve dördüncü yıldızı takma yolunda bize destek olun" mesajıyla taraftara çağrıda bulunmuştu.
 
Galatasaray'ın oyuncuyu bırakmama isteğinin yanında, deneyimli futbolcunun da takımdan ayrılma isteğinin olamdığının ortaya çıktığını yazan Tuttosport gazetesi, "Sneijder Juventus'a ihanet etti" başlığını kullandı. Calciomercato ise gelişmeyi okuyucularına "Sneijder yalan oldu" başlığıyla duyurdu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)