BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSiyaseti de bakanlığı da bırakıyor----

Siyaseti de bakanlığı da bırakıyor

Siyaseti de bakanlığı da bırakıyor
06 Nisan 2015 - 09:55 www.finansgundem.com

Bakan Faruk Çelik, gelecek dönem milletvekili adayı olmadığına değindi ve nedenlerini açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa'daki temasları kapsamında Ak Parti İl Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında, kentte 4 yılda gerçekleştirilen 400 projeyle ilgili bilgi verdi. Partisinin, siyaseti vatandaşa hizmet aracı olarak kullandığını vurgulayan Çelik, verilen görevin sorumluluğunu herkesin yapması gerektiğini söyledi.

BAKANLIK GÖREVİNİ DEVREDECEK

Bakan Çelik, gelecek dönem milletvekili adayı olmadığına değinerek, yurt dışına yapacağı son ziyaretin ardından bakanlık görevini ay sonunda devredeceğini bildirdi.

Özel hayatına vakit ayıracağını aktaran Çelik, "Yeni bakan kimse ay sonuna doğru yerime göreve başlayacak. Ondan sonra sivil hayata devam edeceğim, bu kadar sorumluluktan uzun yıllar sonra çıkmış, biraz yükü ve mesuliyeti hafiflemiş olacağım. İnşallah özel hayatıma bir müddet dönmemi ve kendimi dinlememi sağlayacak yeni bir döneme giriyorum" değerlendirmesinde bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)