BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSivas'ta okul servisinde balık istifi seyahat----

Sivas'ta okul servisinde balık istifi seyahat

Sivas'ta okul servisinde balık istifi seyahat
05 Ocak 2017 - 08:07 www.finansgundem.com

Sivas'ta, trafik polisleri tarafından servis araçlarına yönelik uygulamada, 17 kişilik servise 42 öğrenci aldığı tespit edilen şoför, 199 lira cezaya çarptırıldı

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Orhan Gürbüz, müdürlükte düzenlediği basın toplantısında, öğrenci velilerinin ihbarı üzerine trafik polisleri tarafından servis araçlarına yönelik uygulamaların artırıldığını söyledi.

Velilerin şikayetlerini, Başbakanlık İletişim Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne dilekçeyle bildirdiklerini aktaran Gürbüz, "Bu dilekçelerden birinde öğrenci velisi, ilkokulda eğitim gören kızını okula öğrenci servisiyle gönderdiğini ve defalarca uyarmasına rağmen öğrencilerin araca balık istifi doldurulduğunu ifade etmiş. Biz de bu şikayetler doğrultusunda denetimlerimizi yaptık." dedi.

Yaptıkları denetimlerde vatandaşın haklı olduğunu tespit ettiklerini dile getiren Gürbüz, "Bu kapsamda 870 aracı denetledik. 152 araca ceza yazdık. 9 kişiyi servis şoförlüğünden, izinsiz servis şoförlüğü yapan 6 aracı da trafikten men ettik. Bir servis aracının ise 17 kişi alması gerekirken 42 öğrenci aldığını tespit ettik ve kameraya kaydettik. Sürücüye servis kurallarına uymadığı için 199 lira ceza yazıldı." diye konuştu.
Gürbüz, denetimlerin aynı sıklıkla devam edeceğini belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)