BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSivas’ta düğün yemeğinden 104 kişi zehirlendi----

Sivas’ta düğün yemeğinden 104 kişi zehirlendi

Sivas’ta düğün yemeğinden 104 kişi zehirlendi
30 Temmuz 2022 - 08:17 www.finansgundem.com

Sivas'ın Hafik ilçesinde, öğlen saatlerinde katıldıkları cenaze yemeği sonrası bulantı, kusma gibi belirtiler gösteren 104 kişi, ilçedeki hastaneye başvurdu.

Sivas’ın Hafik ilçesinde yaklaşık 6 ay önce vefat eden Ö.G.’nin yakınları, cenaze için ilçedeki bir düğün salonunda yemek düzenledi. Öğle saatlerinde ilçe merkezinde düzenlenen ve et, pilav ikram edilen yemeğe katılanlardan bir kısmı akşam saatlerinde bulantı, kusma, ishal gibi şikayetlerle Hafik Esma Kocacık İlçe Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

BELEDİYE BAŞKANI DA HASTANEYE BAŞVURDU

Birçoğu ayakta tedavi edilerek taburcu edilen hastalardan 5’i ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu’nun da zehirlenme şüphesiyle tedavi görüp taburcu olduğu öğrenildi.

Cenaze yemeğine katılan ilçe sakinlerinden Sebahattin Güler, “Yemeğe katıldıktan birkaç saat sonra, bulantı, ishal gibi sorunlarla hastaneye başvurdum. Birçok kişinin de benzer şikayetlerle hastaneye geldiğini öğrendik. Gerekli muayenelerimizi yaptıktan sonra bizi taburcu ettiler. Tekrar kontrol amaçlı hastaneye geldim” diye konuştu.

Hafik Kaymakamlığı da olay nedeni ile rahatsızlık yaşayan kişilerin gerekli tedavilerinin yapıldığını, şu an için olumsuz bir durum bulunmadığını açıkladı.

Bolu'da içme suyu zehirlenmesinden ilk ölüm

 

Mantar zehirlenmeleri arttı! Uzmanlar uyarıyor

 

Kocaeli'de gıda zehirlenmesi şüphesi: 100 kişi hastanede

 

Enerji içeceklerinde kafein zehirlenmesi riski var!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)