BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSivas'ta dolu tarlalara zarar verdi----

Sivas'ta dolu tarlalara zarar verdi

Sivas'ta dolu tarlalara zarar verdi
20 Haziran 2017 - 17:38 www.finansgundem.com

Sivas'ta etkili olan şiddetli dolunun, Hafik ilçesi ve merkeze bağlı bazı köylerde 15 bin dekar buğday tarlasında zarara yol açtığı bildirildi

Sivas'ta dolu olayı yaşandı. Yaz aylarında fazla sıcak olmayan Sivas'ta dolu olayı sıkça görülüyor.

Vali Davut Gül, merkeze bağlı Dikmencik, Pınarca ve Çaygören ile Hafik ilçesine bağlı Küpecik ve Tuzhisar köylerinde dolu yağışı nedeniyle zarar gören buğday tarlalarında incelemelerde bulundu.

Köylerde vatandaşlar ve muhtarlarca karşılanan Gül, Hafik ilçesinde Küpecik köyü muhtarı Mehmet Efeoğlu ve Tuzhisar köyü muhtarı Hacı Ahmet Pekerden bilgi aldı.

Gül, "Normalde bu tür zararları TARSİM karşılıyor. Bu da hepimiz için bir ders olsun. Sigorta yapmak lazım. Zararları tespit edeceğiz. Türkiye genelinde bu işlerle ilgili bir uygulama olursa bizim de kayıtlarımızda şimdiden bulunsun istiyoruz." dedi.

Kaymakam İdris Arslan ile bilgi alışverişinde bulunan Gül, kimsenin mağdur olmaması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)