BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSivaslı sokak köpeği Fransa yolcusu----

Sivaslı sokak köpeği Fransa yolcusu

Sivaslı sokak köpeği Fransa yolcusu
04 Mayıs 2017 - 14:28 www.finansgundem.com

Sivas'ta bacağı olmayan sokak köpeği Garip'e gurbetçi Türk aile sahip çıktı

Sokak köpeklerinin kısırlaştırılması için çalışma yürüten Suşehri Belediyesi ekiplerince Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan ve doğuştan bir bacağı olmayan 2.5 aylık Kangal kırması ‘Garip’ ile ilgili basında çıkan haberleri gören, isminin açıklanmasını istemeyen bir gurbetçi, belediye görevlileriyle irtibata geçti. Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de durumu belediye veteriner hekimi Deniz Aydın ile paylaştı. Köpeğin bakımını üstlenen hayvanseverin isteği üzerine, İstanbul’dan Sivas’a giden özel hayvan bakım kliniğinin görevlileri Garip’i İstanbul’a götürdü. Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Garip’in bundan sonraki tedavilerinin İstanbul’da daha iyi ortamda yapılacağını söyledi.

Garip’in köpek barınağının maskotu olduğunu belirten Yüksel, “Fransa’da yaşayan bir Türk ailemiz, Garip’in tüm bakımını üstlendi. Garip’in tüm bakımları İstanbul’daki klinikte yapılacak. Ayrıca protez bacak yapılacağı da söylendi. Bu konuda duyarlı olan hayvanseverimize teşekkür ediyoruz” dedi. Yüksel, ilerleyen günlerde ailenin İstanbul’a geleceğini ve Garip’i Fransa’ya götüreceğini söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)