BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSivaslı halk ozanı ile eşi 3 gün arayla koronadan öldü----

Sivaslı halk ozanı ile eşi 3 gün arayla koronadan öldü

Sivaslı halk ozanı ile eşi 3 gün arayla koronadan öldü
07 Kasım 2021 - 16:23 www.finansgundem.com

İstanbul’da 3 Kasım'da korona virüsten hayatını kaybeden Sivaslı halk ozanı Mehmet Ferhat'ın (65) eşi Huriye Ferhat da (62) aynı hastalıktan hayatını kaybetti. Ferhat'ın cenazesi, memleketi Sivas'ta toprağa verildi.


Halk müziğine çeşitli eserler kazandıran, 'Sen Sivas'ı Seyret Yar Ben de Seni' türküsünün yazarı, 'Garip Ferhat' olarak bilinen 2 çocuk babası Mehmet Ferhat, 3 Kasım'da evinde korona virüs tedavisi gördüğü sırada rahatsızlandı.

Koşuyolu Kalp Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ferhat'ın cenazesi, 4 Kasım'da memleketi Sivas'ta toprağa verildi. Ferhat'ın Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde 1 haftadır korona virüs tedavisi gören eşi Huriye Ferhat da dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sivas'a getirilen Ferhat'ın cenazesi için ikindi vakti Ayyıldız Camisi'nde namaz kılındı.

Cenaze namazının ardından Ferhat'ın cenazesi, Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)