BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞişli’de istinat duvarı çöktü 5 katlı bina boşaltıldı----

Şişli’de istinat duvarı çöktü 5 katlı bina boşaltıldı

Şişli’de istinat duvarı çöktü 5 katlı bina boşaltıldı
26 Temmuz 2017 - 02:29 www.finansgundem.com

Şişli'de bir inşaatın temelinde istinat duvarının çökmesi nedeniyle yan tarafta bulunan 5 katlı binanın sakinleri tahliye edildi

Mecidiyeköy Musadayı Sokak'ta bir binanın inşaat temeli çalışması sırasında istinat duvarı çöktü. Durumu fark eden yan taraftaki apartman sakinleri zabıta, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemelerin ardından çökmenin risk oluşturması nedeniyle bina sakinlerinin tahliyesine karar verdi.

GÜVENLİK ŞERİDİ ÇEKİLDİ

5 katlı binadan yapılan tahliyelerin ardından polis de bina etrafında güvenlik şeridi çekerek tedbir aldı.

Bazı bina sakinleri akrabalarının yanına yerleşirken bazıları belediyenin kendilerine kalacak bir yer tahsis etmesini bekliyor.

Apartman sakinlerinden Onur Uçar, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı incelemelerinin ardından kendilerine binanın boşaltılması gerektiğini söylediğini belirtti.

BİNA BOŞALTILDI

Binayı boşalttıklarını ama nerde kalacakları konusunda kimsenin kendilerine bir şey söylemediğini anlatan Uçar, '’Bina yıkılabilir diyorlar, yan tarafa devrilebilir diyorlar, riskli olduğunu söylüyorlar. Binaya girmeyin diyorlar. Tamam bu itfaiyenin kararı ama biz nerde kalacağız" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)