BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞişli'de 2.5 milyon TL'lik banka vurgunu: 1.5 saat sonra fark ettiler!----

Şişli'de 2.5 milyon TL'lik banka vurgunu: 1.5 saat sonra fark ettiler!

Şişli'de 2.5 milyon TL'lik banka vurgunu: 1.5 saat sonra fark ettiler!
27 Ekim 2022 - 09:39 www.finansgundem.com

Şişli’deki bir bankaya müşteri gibi giren iki şahıs, banko arkasına bırakılmış, içinde yaklaşık 2.5 milyon lira tutarında döviz ve Türk lirası bulunduğu öne sürülen çuvalı çalarak kayıplara karıştı. Banka çalışanları hırsızlığı 1.5 saat sonra fark etti.


Olay, özel bir bankanın Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi’ndeki şubesinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi, cadde üzerinde park ettikleri otomobilden inerek bankaya girdi. Şüphelilerden biri etrafı gözetlerken, diğeri banka çalışanlarına fark ettirmeden bankoların olduğu bölüme geçti. Yüzünün güvenlik kameralarınca tespit edilmemesi için şapka taktığı öğrenilen şüpheli, bir bankonun arkasına bırakılmış olan, içinde yaklaşık 2.5 milyon lira değerinde döviz ve Türk lirası bulunduğu iddia edilen çuvalı aldı.

Şüpheli, kucakladığı çuvalla banko bölümünden çıkarak, kendini bekleyen arkadaşının yanına gitti. Hiçbir şey olmamış gibi, bankadan yürüyerek çıkan şüpheliler, geldikleri otomobile binerek kaçtı.

BANKA ÇALIŞANLARI OLAYI 1.5 SAAT SONRA FARK ETTİ

Banka çalışanları ve müşterilerin gözü önünde gerçekleşen hırsızlık, yaklaşık 1.5 saat sonra, bir personelin, çuvalı almak için banko arkasına geçmesiyle fark edildi. Çuvalı yerinde göremeyen çalışanın haber vermesi üzerine, banka yetkilileri güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlığı fark eden yetkililer, durumu polise bildirdi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, şüphelilerin dokunmuş olabileceği yüzeylerden parmak izi aldı. Polis, güvenlik kameralarının yardımıyla eşkâlleri tespit edilen iki şüphelinin yakalanması için çalışmalara başladı.

Yapılan incelemelerde, çuvalı alan şüphelinin yerde sürünüp alt boşluktan bankoların olduğu bölüme geçtiği anlaşıldı.

Yaşlı kadın kılığına girerek Banka soygunu gerçekleştirdi

 

Kanada'da banka soygunu : 2 ölü 6 yaralı

 

İstanbul'da banka soygunu

 

Filmleri aratmayan kanlı banka soygunu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)