BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisŞişecam’a yeni müdür----

Şişecam’a yeni müdür

Şişecam’a yeni müdür
11 Eylül 2013 - 15:25 www.finansgundem.com

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları'nda Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü Tedarik Zinciri Projeler Müdürlüğü görevine Banu Ersoy Çelik getirildi.

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları bir ismi daha bünyesine kattı. Banu Ersoy Çelik, Şişecam Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü’nde Yurtiçi ve Yurtdışı Tedarik Zinciri Projeler Müdürü olarak göreve başladı.
2000 yılında Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan Banu Ersoy Çelik, kariyerine Unilever Türkiye’de Üretim ve Malzeme Planlama Uzmanlığı göreviyle başladı. İleri tedarik zinciri planlama sistem projeleri, otomatik bayi dağıtım sistemleri gibi konularda çalıştıktan sonra Henkel CEE’de talep planlama, üretim planlama ve müşteri hizmetleri alanlarında yöneticilik yaptı.
Henkel’den sonra Yıldız Holding’de Merkezi Tedarik Zincirinden Sorumlu Grup Müdürü görevini yürüten Çelik, Ağustos 2013 itibarıyla Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları bünyesine katıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)