BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞırnak'ta PKK saldırısı! Faciadan dönüldü----

Şırnak'ta PKK saldırısı! Faciadan dönüldü

Şırnak'ta PKK saldırısı! Faciadan dönüldü
21 Ağustos 2015 - 15:36 www.finansgundem.com

Şırnak'ta terör örgütü üyelerinin yapacağı eylem son anda önlendi. YDG-H'li teröristler kaçırdıkları bir TIR'ı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sürdü

Şırnak Silopi'de terör örgütü üyesü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, el koydukları bir TIR'ı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sürdü. Olayı farkeden polis TIR'ı ateş ederek durdurdu.

PKK’nın gençlik yapılanması Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri, ilçenin içinden geçen tarihi İpekyolu’nu dün gece saatlerinde keserek eylem yaptı.

Teröristler, yoldan geçen TIR’ı durdurarak, şoförünü indirdikten sonra el koydu. Saldırganlar daha sonra Başak Mahallesi’ne getirdikleri TIR’ı geri geri İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına doğru sürdü. Emniyet Müdürlüğü’ne 200 metre kala polis ekipleri ve zırhlı araçlarla TIR’a uyarı ateşi açtı. Açılan ateş üzerine çekiciyi sokağa, dorseyi de caddeye barikat olarak bırakan saldırganlar, güvenlik güçleriyle çatışmaya girdi. Kısa süren çatışma sonrası teröristler olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, TIR’ın ön camlarına kurşun isabet ettiği lastiklerinin de patlak olduğu görüldü.

Çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından polis, TIR’ı olay yerinden vinç yardımı ile çekti. Polis TIR’da detaylı arama yaptı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)