BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞırdanların arasına bakın ne gizlemiş!----

Şırdanların arasına bakın ne gizlemiş!

Şırdanların arasına bakın ne gizlemiş!
21 Ekim 2022 - 16:58 www.finansgundem.com

Otomobilinin bagajında şırdan bidonlarının arasına sentetik uyuşturucu zulalayan şahsa verilen ceza belli oldu. Sanık, 11 yıl 6 ay hapis ve 24 bin lira adli para cezasına çarptırıldı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, bir otomobilin bagajında şırdanların arasına saklanmış sentetik uyuşturucu bulundu. Sanığa 11 yıl 6 ay hapis ve 24 bin lira adli para cezası verildi.

Cumhuriyet savcısı, esas hakkındaki mütalaasında, sanığın kullandığı otomobilin merkez Seyhan ilçesi Aliya İzzet Begoviç Bulvarı'nda uygulama yapan polis ekiplerince durdurulduğunu, aracın bagajında 4 bidon içindeki çiğ şırdanlar arasına gizlenmiş 31 pakette sentetik uyuşturucu ele geçirildiğini belirtti.

Savcı, olay tespit ve yakalama tutanağı da dikkate alınarak İ.E'nin "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan cezalandırılmasını istedi.

Sanık İ.E, savunmasında, uyuşturucu ticareti yapmadığını ileri sürerek "Suçlamaları kabul etmiyorum. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum." ifadesini kullandı.

Mahkeme heyeti, "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 11 yıl 6 ay hapis ve 24 bin lira adli para cezasına çarptırdığı İ.E'nin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Savcıdan skandal talimat: Erdoğan'ı UYAP'a ekle

 

Başsavcılıktan polisevine yönelik terör saldırısına ilişkin açıklama

 

Belçika'da 55 hakim ve savcı cezaevine girdi!

 

Hakim ve Savcılar Kurulu görevde yükselme kararları Resmi Gazete'de

 

Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 16 kişi tutuklandı

 

Eren Abluka Operasyonu: 565 kilo uyuşturucu ele geçirildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)