BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSırbistan'da LGBT karşıtlarına polis müdahalesi----

Sırbistan'da LGBT karşıtlarına polis müdahalesi

Sırbistan'da LGBT karşıtlarına polis müdahalesi
18 Eylül 2022 - 18:47 www.finansgundem.com

Sırbistan'da LGBT yürüyüşüne engel olmak isteyen gruba polis güçleri müdahale etti. Çıkan arbede de 64 kişinin gözaltına alındığını, 10 polis memurunun da yaralandığı bildirildi.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da binlerce kişinin katıldığı LGBT yürüyüşünde polis güçleri ile yürüyüşe engel olmak isteyen sağcı gruplar arasında gerginlik yaşandı.

Başkentte toplanan kalabalığa engel olmak isteyen sağcı gruplar kentin çeşitli yerlerinde polis müdahalesiyle karşı karşıya kalırken, LGBT yürüyüşüne tepki amacıyla bir başka grup da Aziz Sava Kilisesi önünde toplandı.

Başbakan Ana Brnabic, düzenlediği basın toplantısında, yürüyüşün büyük bir olay yaşanmadan tamamlandığını belirterek, 64 kişinin gözaltına alındığını, 10 polis memurunun da yaralandığını söyledi.

Bu arada, Sırbistan hükümeti tarafından iptal edilen yürüyüş Avrupa Birliği (AB) ve insan hakları temsilcilerinin "aramaları" sonucu güzergahın kısa tutulması koşuluyla bugün yapıldı.

LGBTİ Onur Yürüyüşü'ne polis müdehale etti

Taksim'deki LGBTİ yürüyüşünde gerginlik

LGBT yürüyüşü öncesi polis müdahalesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)