BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSırbistan gelecek ay Türk Akım’a başlıyor ----

Sırbistan gelecek ay Türk Akım’a başlıyor

Sırbistan gelecek ay Türk Akım’a başlıyor
08 Mart 2019 - 07:30 www.finansgundem.com

Sırbistan Enerji Bakanı Aleksandr Antic, düzenlediği basın brifinginde, "Sırbistan Enerji Ajansı, 5 Mart'ta nihai karar aldı ve Gastrans'ın yapım projesi için yaptığı başvuruya olumlu yanıt verdi" dedi

Sırbistan Enerji Ajansı, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin Sırbistan ayağının yapımını onayladı. Yapıma nisan ayında başlanması planlanıyor. Haber dün Sırbistan Enerji Bakanı tarafından duyuruldu.

Sırbistan Enerji Bakanı Aleksandr Antic, düzenlediği basın brifinginde, "Sırbistan Enerji Ajansı, 5 Mart'ta nihai karar aldı ve Gastrans'ın yapım projesi için yaptığı başvuruya olumlu yanıt verdi" dedi.

Bakan, boru hattı yapımının ne zaman başlayacağı sorusuna, "Yapıma nisan ayı içinde başlamayı planlıyoruz" yanıtını verdi.

Gastrans, Rus enerji devi Gazprom ve Sırbistan doğalgaz şirketi Serbiyagaz'ın ortak şirketi olmasıyla öne çıkıyor. (Sputnik)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)