BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSınırdan Türkiye'ye geçişler durdu----

Sınırdan Türkiye'ye geçişler durdu

Sınırdan Türkiye'ye geçişler durdu
21 Eylül 2014 - 12:11 www.finansgundem.com

Suruç ilçesinde, Türkiye tarafında sınırı geçen Suriyelileri bekleyen grubun taş atması üzerine güvenlik güçleri müdahale

Suruç ilçesinde, terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) saldırılarından kaçan Suriyelilerin sınırdan Türkiye'ye geçmesini takip eden grupla güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı.
 
Sınırda gerginlik, Türkiye'ye geçişler durdu

Rakka'ya bağlı Tel Abyad ile Aynel Arap bölgesi arasında, IŞİD ile PYD arasında çıkan çatışmalar devam ediyor. Çatışmaların şiddetini artırması üzerine bölgeden kaçan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu çok sayıda Suriyeli, Suruç ilçesine bağlı Mürşitpınar Mahallesi'nden Türkiye tarafına alınıyor. Türkiye tarafından geçişleri izleyenlerin sınır hattına yaklaşması üzerine güvenlik güçleri, bu kişileri uzaklaşmaları için uyardı.
 
Gruptakilerin, taşla karşılık vermesi üzerine Jandarma ekipleri biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Bölgede bulunan HDP Şanlıurfa Milletvekilleri ibrahim ayhan, İbrahim Binici ve Van Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk gerginlik nedeniyle askeri yetkililerle görüştü.
 
Bu arada, çıkan gerginlik nedeniyle Suriye tarafından Türkiye'ye geçişler durdu
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)