BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarSingapur’un zenginleri NFT’lere akın ediyor ----

Singapur’un zenginleri NFT’lere akın ediyor

Singapur’un zenginleri NFT’lere akın ediyor
06 Ocak 2022 - 16:25 www.finansgundem.com

Singapur’un yeni nesil zenginleri, girişimciler için işbirliği platformunun açılmasıyla birlikte NFT çılgınlığına akın ediyor.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Singapur’un milyarder ismi Peter Lim’in oğlu Kiat Lim non fungible token (NFT) çılgınlığına dahil oldu. Ülkede blockchain teknolojisi desteğiyle yeni jenerasyon girişimciler için özel bir dijital platform kuruldu. Lim, ailesinin üyelerinden Elroy Cheo ile işbirliği kurarak ARC isimli platformu, Asya’nın girişimcileri, girişim sermayedarları, Web3 geliştiricileri, kripto para uzmanları ve sosyal influencer’ların bir araya gelebilmesi için açtı.

Forbes’un haberine göre ARC’nin Kurucu Ortağı Kiat Lim, “bugün erişim, yarın fırsat, bu bizim stratejimiz ve ARC’yi diğer tüm network platformlarından ayırıyor” dedi. Devamında, “ARC’nin hedefi gerçek ve sanal dünya arasında bir köprü oluşturmak ve yakın bir zamanda ARC metaverse’ü kurmak” ifadesini kullandı.

ARC Lim tarafından kurulan ikinci teknoloji start-up şirketi. Ekim ayında Lim ve babası ZujuGP’yi kurdu. Platform Manchester United’ın yıldız ismi Cristiano Ronaldo’nun desteğiyle futbol alanına odaklandı. Lim aynı zamanda Singapur borsalarında işlem gören Thomson Medical Group’un Direktörü ve sağlık hizmetleri sunan şirketleri bir araya getiren dijital platform Thomson X’in CEO’su.

ARC mobil uygulamasının beta versiyonu şimdiden Apple store üzerinden erişime açık ve iPhone kullanıcıları tarafından indirilebiliyor.

Uygulama üzerinde üyeliklerin doğrulanması için NFT’ler kullanılıyor. ARC aynı zamanda uygulamanın bir versiyonunu da Android kullanıcıları için geliştiriyor. Girişimciler ve inovatörler arasında işbirliğine imkan tanımak dışında ARC üyelerin yeni şirket kurmanın zorlukları ve korona virüs pandemisinin etkileri gibi konuları da tartışması için bir kanal oluşturuyor. ARC Kurucu Ortağı Elroy Cheo, “Asya’nın dinamik ve hedef odaklı jenerasyonunun bir araya gelebileceği güvenli bir alan oluşturmak dışında, ARC sonsuz imkanlara kapı aralayan bir işbirliği platformu” dedi.

finansgundem.com'un derlediği bilgilere göre son on yılı aile şirketinin yeni pazarlara açılması konusunda destek vererek geçiren Cheo, birkaç yıldır kripto paralar ve NFT’ler ile ilgileniyor.

Cheo ARC topluluğunun mimarı ve platform üyelerinin işbirliği oluştururken gelir de elde edebilmesine imkan tanıyan metaverse, oyun ve merkeziyetsizleştirilmiş finans (DeFi) gibi elementleri de bünyesine katacak.

Yatırım bankacılığı ücretleri 2021’de rekor kırdı

 

BNP Paribas'dan dev transfer

 

Kurumsal yatırımcıların kriptoyla ilgili en büyük endişesi güvenlik

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.06 Ocak 2022 16:49

    SİNGAPURUN 8-26-52 M2 DEN BAŞLAYAN MUHTESEM EVLERİNIN %80 İ BELEDİYELER TARAFINDAN YAPILMIŞ DÜŞÜK GELİRLİ BELEDİYEDEN KONUT ALIRSA 7-10 YIL SATAMIYOR KIRALARSA BIR KIRA TUTARINDA DEPOZİT ÖDÜYOR ÜLKEMIZDE DE BELEDIYELER 8 M2 DEN BAŞLAYAN KONUTLAR YAPMALI DÜŞÜK GELİRLİLERE KİRAYA VERMELİDIR BUNDAN SONRA KONUT YAPIP/YAPTIRIP KİRAYA VERMEYEN BELEDİYE BAŞKANLARINA VEKİLLERE BENDEN OY YOK BANA BAYRAMLARI CUMA'YI YILBAŞININI KUTLAYAN MESAJLAR DA GÖNDERMEYİN MESAJARINIZ KARNIMI DOYURMUYOR BARINMAMI SAĞLIK HİZMETLERİNDEN DAHA İYİ SARTLARDA YARARLANMAMI SAĞLAMIYOR