BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSinan Oğan: Başka partide istikbal aramadım----

Sinan Oğan: Başka partide istikbal aramadım

Sinan Oğan: Başka partide istikbal aramadım
30 Mayıs 2016 - 23:13 www.finansgundem.com

MHP genel başkan adaylarından Sinan Oğan, başka partilerden gelen teklifleri reddettiğini söyledi.

Eski MHP milletvekili Sinan Oğan, "Ben ülkücüyüm, beni bu partiden haksız ve hukuksuz şekilde ihraç ettiler. Başka partilerden gelen teklifleri reddettim. Başka bir partide asla istikbal aramadım" dedi.

Oğan, "Kutlu Anadolu Yürüyüşü" programı kapsamında, Nevşehir'de Esnaf Kefalet Düğün Salonu'nda partililerle buluştu.

"Bozkurt Sinan" sloganları ile karşılanan Sinan Oğan, "Türkiye'nin bütün vilayetlerini dolaşırken, konuşmama başlamadan önce arkadaşlarıma soruyorum. 'İnşallah bugün hadise yaşanmamıştır. İnşallah polisimiz, askerimiz şehit olmamıştır' diye temennilerde bulunuyorum. Ama maalesef ki neredeyse her gün polisimiz, askerimiz şehit oluyor. Bugün de yine şehitlerimiz var, üsteğmen ve 2 polisimiz şehit. Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Türkiye'nin yanı başında olaylar yaşandığını anlatan Oğan, "AKP'nin yanlış dış ve iç politikasıyla, ekonomi politikasıyla ilgili söylenecek çok şey var. Bu kadar yalanın, dolanın olduğu bir yerde hala AKP tek başına iktidarsa, o zaman bir tek AKP'ye değil söyleyeceğimiz. AKP'yle beraber, bu beceriksiz iktidarla beraber bu milletin önüne bir seçenek koyamayan beceriksiz muhalefete de söyleyeceklerim var." ifadelerini kullandı.

Sinan Oğan, partisinden hukuksuz bir şekilde ihraç edildiğini savunarak, şunları kaydetti:

"Ben ülkücüyüm, beni bu partiden haksız ve hukuksuz şekilde ihraç ettiler. Başka partilerden gelen teklifleri reddettim. Başka bir partide asla istikbal aramadım. Dedim ki 'Ben ülkücüyüm, ülkücünün yeri Milliyetçi Hareket Partisi'dir'. Ülküdaşlarım bana genel başkanlığı uygun görürse genel başkanlık makamında hizmet edeceğim, bana bir neferliği uygun görürse bir ülkücü nefer olarak bu davaya, bu harekete hizmet edeceğim. Buradan bir kez daha söz veriyorum. Delegelerimiz bu kardeşinizi seçtiği takdirde, bütün genel başkan adaylarımıza layık oldukları en üst makamları teklif edeceğim. Eğer o kardeşlerimizden herhangi birisi kazandığı takdirde ister bir nefer olarak, isterse hangi görevde olursa olsun 'genel başkanım' diyeceğim, elimden gelen bütün çabayı göstereceğim."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)