BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiŞimşek'ten rekortmenlere teşekkür----

Şimşek'ten rekortmenlere teşekkür

Şimşek'ten rekortmenlere teşekkür
26 Haziran 2015 - 10:37 www.finansgundem.com

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi rekortmenleri listesine giren mükelleflere yazılı bir açıklama ile teşekkür etti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Vergi süreçlerinin kolaylaştırılmasını sağlamaya yönelik çalışmalarımızı her geçen gün artırarak sürdürmekteyiz." dedi.

2014 yılı Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi Türkiye geneli ilk 100 sıralamasına giren mükellefler ile ilgili yazılı açıklama yapan Şimşek, şunları aktardı:

“2014 Yılı Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi beyanlarına göre, Türkiye genelinde en fazla vergi beyan eden mükelleflerimiz vergisel yükümlülüklerine en yüksek gönüllü uyumu göstererek tüm topluma örnek olmuşlardır. Bu nedenle mükelleflerimizi kutluyor, hepsine şükranlarımı sunuyorum.

Toplumda vergi bilincinin ve gönüllü uyumun en üst seviyede sağlanması amacıyla  hizmet kalitesini sürekli iyileştirmeye, mükellefleri vergi uygulamaları konusunda etkin bir şekilde bilgilendirmeye ve vergi süreçlerinin kolaylaştırılmasını sağlamaya yönelik çalışmalarımızı her geçen gün artırarak sürdürmekteyiz.

Mükellef odaklı hizmet yaklaşımının gereği olarak teknolojik yenilikleri yakından takip edip, geliştirdiğimiz elektronik uygulamalar ile mükelleflere zaman ve emek tasarrufu da sağlamaya çalışıyoruz. Topladığımız vergiler ile etkin bir şekilde kamu hizmetlerini finanse ederek vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulmakta, birçok yatırıma imkan sağlanarak ülkemizin ekonomik büyümesi gerçekleştirilmektedir."
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)