BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞimşek seçim vaatleri için ne dedi?----

Şimşek seçim vaatleri için ne dedi?

Şimşek seçim vaatleri için ne dedi?
07 Kasım 2015 - 14:16 www.finansgundem.com

Maliye Bakanı Şimşek, AK Parti'nin seçim vaatleri için, 'Vaatlerimizi en kısa sürede yerine getireceğiz' dedi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vaatlerle iilgili bir beklenti olduğu bildirerek, "Vaatleri öngördüğümüz en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz" açıklamasını yaptı. 

TBMM'de 26. Dönem'de görev yapacak milletvekillerinin kayıt işlemleri sürüyor. Maliye Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek kayıt yaptırdı. 

Meclis'e eşi Esra Şimşek ile ikiz kızları Sara ve Azra ile birlikte gelen Şimşek, kayıt işleminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin, "seçimin ardından mutlu bir tablo" ifadesi üzerine Şimşek, "Hamdolsun hem ülke olarak hem aile olarak oldukça mutluyuz. Teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun" diye konuştu. 

Vaatlere ilişkin bir beklenti olduğunun belirtilerek, "Ne kadar sürede bu beklentiler yerine gelir?" sorusu üzerine Şimşek, şunları söyledi: 

"Vaatleri öngördüğümüz en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz. Ama bence daha önemlisi uzun vadede vatandaşımıza ciddi kazanımlar sağlayacak olan reformları hayata geçirmektir. Bence AK Parti'nin en önemli vaadi reformdur. Reformları biz gerçekleştirebilirsek başarılı olacağız inşallah." 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)