BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSimit Sarayı’ndan Cezayir’in dev grubuyla anlaşma----

Simit Sarayı’ndan Cezayir’in dev grubuyla anlaşma

Simit Sarayı’ndan Cezayir’in dev grubuyla anlaşma
18 Şubat 2019 - 12:26 www.finansgundem.com

Türkiye'nin dünya genelinde marka haline gelmiş girişimlerinden biri olan Simit Sarayı, Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika olmak üzere dünyanın dört kıtasında faaliyet gösteriyor.

2019'a hızlı bir giriş yapan şirket Cezayir, Slovenya ve Irak pazarında yeni hamleler yaptı. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, Cezayir'in en büyük yatırım gruplarından olan SPA Groupe Bourouag Construction CEO'su Reda Bourouag ile bir anlaşmaya imza attı. Bu anlaşma ile şirket Cezayir'de 50 mağaza açacak. Slovenya'da büyümek için de bölgenin önemli turizm yatırımcılarından Al-Faris CEO'su ve şirket ortağı Adnan Supuk ile anlaşmaya varıldı. Simit Sarayı, bu ülkedeki ilk mağazasını mart ayında açacak. 2017 yılı sonunda Irak'ın Başkenti Bağdat'ta ilk mağazasını açan Simit Sarayı'nın Irak pazarında da büyüme hedefleri var. Abdullah Kavukcu, Figaro Group ile yaptıkları anlaşmayla Irak'taki ikinci mağazalarını Erbil'de açacaklarını söylüyor. (EKONOMİST DERGİSİ)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)