BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSimit Sarayı'ndan Almanya atağı----

Simit Sarayı'ndan Almanya atağı

Simit Sarayı'ndan Almanya atağı
30 Nisan 2019 - 14:18 www.finansgundem.com

2012 yılından bu yana Almanya’da faaliyet gösteren Simit Sarayı, ülkede 5 yılda 150 mağaza açtı.

Dünyanın 25 ülkesinde faaliyet gösteren Simit Sarayı; bu yıl girdiği Slovenya, Fas, Tunus, Cezayir pazarlarının yanı sıra, bulunduğu ülkelerde de büyüme atağında. 2012 yılından bu yana Almanya’da faaliyet gösteren Simit Sarayı, ülkede 5 yılda 150 mağaza açmak üzere Salık&Uzunyakup Holding ile anlaşma sağladı. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu; İlhan Salık, Emrah Uzunyakup ve Ufkun Salık ile anlaşma imzaladı. 

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu; 2012 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışında sürdürdükleri büyüme atağını, yeni anlaşmalarla taçlandırmaya devam ettiklerini belirtti. Almanya’da 2012 yılından bu yana büyüdüklerini ve ülke pazarının yatırıma açık olduğunu belirten Kavukcu, “Almanya pazarı, büyüme potansiyelimizi en iyi değerlendirdiğimiz pazarlardan birisi. Bugüne kadar Almanya için aldığımız master franchise tekliflerini, yatırım için en uygun grup olan Salık&Uzunyakup Holding ile değerlendirerek anlaşma imzaladık. Dünyada yeni ülkelerde ve bulunduğumuz pazarlarda yatırım fırsatlarını değerlendirmeye devam edeceğiz” dedi. 

Salık&Uzunyakup Holding ortaklarından yapılan açıklamada; Simit Sarayı’nın Almanya pazarında büyümeye çok açık bir marka olduğu belirtilerek, “Simit Sarayı bir süredir yatırım için fizibilite çalışmaları yaptığımız ve dünyadaki büyümesini yakından takip ederek gururlandığımız bir marka. Holding olarak birçok alanda yaptığımız yatırımlara Simit Sarayı’nı da ekleyerek Almanya’daki potansiyeli değerlendirme kararı aldık. Kararımızın her iki grup için de hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)