BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSimeone: Maçı çözmek için 30 dakika yetti----

Simeone: Maçı çözmek için 30 dakika yetti

Simeone: Maçı çözmek için 30 dakika yetti
16 Eylül 2015 - 02:06 www.finansgundem.com

Atletico Madrid Teknik direktörü Simeone, 2-0'lık Galatasaray galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

UEFA Şamipyonlar Ligi C Grubu ilk hafta müsabakasında Galatasaray'ı 2-0 yenen İspanyol ekibi Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, ilk 30 dakikalık süreçte maçı çözdüklerini söyledi.

Müsabaka sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Diego Simeone, ilk dakikalardan itibaren kanatlardan yaptıkları bindirmelerin kendilerine skoru getirdiğini belirterek, "Golleri de bu şekilde bulduk ve maçı kazandık. İlk 30 dakikada maçı çözdük diyebilirim. İkinci yarıda rakibin baskısına direnç göstermek için de bu 2 gol yeterli oldu" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde daha çok maç olduğunu ancak iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Arjantinli teknik adam, "Önümüzde daha çok maç var ama ilk maçı kazanmak önemlidir. İyi bir başlangıç yapmak işleri kolaylaştırıyor. Bu sene iyi başladık ve ileriye bakarken daha mutlu, daha  rahatız" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'ın ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyduğunu da vurgulayan Simeone, "Daha ileride oynamaya çalıştılar. Umut'un oyuna girmesi, Sneijder'in orta sahaya gelmesiyle daha etkili oldular. Bizim bu duruma doğru tepki vermemiz gerekiyordu ve bunu da yaptık. Ayrıca kontra ataklarda yakaladığımız fırsatlar vardı ve bunları değerlendirebilirdik" şeklinde görüş belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)